• Orc123
    17.5k
    Jelinic? A Boze dragi.....kaj ce nam on ..novinari pisu gluposti
  • SAS1987
    20.8k
    istina je da je malo cudno da nitko iz kluba ne izlazi sa nekom vizijom novog dinama nego se samo ocekuje potvrda naslova. — Orc123

Baš to. Jebeš transfer koji nije sapunica poput legendarnog transfera Olića u Dinamo. I famoznog Thaga Nevesa :lol:
  • Orc123
    17.5k
    Bas gledam ovog malog u Kustosiji Fayea protiv Jaruna. Danas igra na stoperu i izgelda odlicno. Ljudi moji taj decko ima 18 g, i tako i izgleda ali fizicke predispozicije i mirnoca na lopti je fantasticna. Izgleda jak ko bik, tehnicki potkovan i to se sad vidi na stoperu a vele da najbolji na beku. Ja ne razumijem zasto se decka ne uzme i vidi na pripremama pa ako nista drugo posalje se na posudbz u neki od prvoligasa pa nek se izbori. Moze kostati neku sicu....ali decko ima 18g....vidi se jasno da je ogroman talent.
  • OsamŠest
    8.4k

Ojeda, kak misliš da ne razumiješ zašto ga se ne uzme i vidi na pripremama?

Ja koliko znam još uvijek traje sezona.

Ak se otvori, Dinamo će ga i dofurat, ne boj se.. sića + Janković
  • maddaddam
    2.9k
    Rasprava navijača Arsenala vezano za ozljedu Salibe. Ovaj ga cijeni na 28 milja £. — Mali dioničar

Engleski novinari koji su pisali o Orsi zadnjih dana spominjali su cifru od 8 milja £.
    Nasi su na 5,6milEUR.

Ovaj iz Kustosije je puno bolji stoper nego bek.
  • Orc123
    17.5k

On i je imace stoper, ali su ga prekomandirali u beka ovdje i ocito da je i tamo bio jako dobar...danas za ovo jedno poluvrijeme bas dobar i vidi se po svemu da je veliki talenat....takve treba skupljati po hnl i vani pa ako koji uspije super a ako ne ne.
  • Jaro
    12.9k
    jabih ovih 18god uzeo s oprezom...
  • Orc123
    17.5k

Decko apsolutno i izgleda ko da ima 18g...i vuskovic ne izgleda fizicki ko da ima 16 ....tako i ovaj momak po fizikalijama daleko ispred svojih godina ali ovako bas i izgleda ko da ima 18. To je 1/1! Ali ako danas netko gleda tekmu onda zna o cemu pricam...
  • San Lorenzo
    24.5k
    Ako mi na forumu znamo za njega, sigurno ga znaju i ljudi zaduženi za sportsku politiku kluba.
    Ako procjene da ga trebamo i možemo dovesti, to će se i napraviti, ne brinem se više oko tih stvari.
  • maddaddam
    2.9k

Upravo to. Ne brinem se ni najmanje. A ovog znaju, pa bio je u klubu prosle godine.
    Danas je stvarno dobar, pravovremen i smiren na lopti, nema panike.

Inace Loksa ima par odlicnih klinaca parkiranih u Jarunu. Rade jeben posao. Kako je danas Florucz zabio iz mrtvog kuta, meni je misterija. A Krivak ima ljevicu kakvu dugo nisam vidio. Strasno nesto.

Vidim da je i C.Olmo u Olympiji, Josip Tadic...
  • Orc123
    17.5k
    Taj Florutz bi imao mjesta u bilo kojem hnl prvoligasu a da nije Hajduk ili Dinamo i to vjerojatno u startnih 11. ....vidim da odlazi na ljeto u Olimpiju.
  • Dinamosaur
    3.6k
    Bit će neugodno iznenađen onaj tko očekuje dovođenje deset novih igrača i 15 milijuna potrošenih eura...[/quot — San Lorenzo
  • Dinamosaur
    3.6k
    Ko zna,zna
    :shade:
  • OsamŠest
    8.4k
    Dobar je Luka, al bit će svakakvih imena kroz medije u kontekstu Dinama. Možda i sebe negdje nađem da me Biščan želi..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.