• KlasicZg
    575
    Mogu samo rec da mi nije drago kaj su izgubili... al mi je predrago hehe
  • Oluja
    7.5k
    Nakon što su mladi magarčići ušli u finale napisao sam da su zaslužili poštovanje i čestitku. Sad zaslužuju ruganje i bio bi red da ga i dobiju.
  • maddaddam
    2.9k
    Povijesni uspjeh

Unatoč porazu, Hajdukovi juniori prva su nogometna momčad iz Hrvatske koja je igrala finale jednog UEFA-natjecanja. Dinamo je 1967. godine osvojio Kup velesajamskih gradova, ali to natjecanje tada nije bilo pod ingerencijom UEFE.

Index. Tovarčići ne mogu da ne spomenu.
  • The Undertaker
    10.4k
    Ovo je velik uspjeh bez obzira na petardu u finalu. Raspali su se što za juniore nije čudo. AZ odličan. Vidim da je AZ na penale prošao Sporting i C.Zvezdu što znači da su i oni odlični. Jebe mi se za Hajduk ali, po pogledanom ove godine, mi nismo ni blizu, ni individualno a pogotovo taktički.
  • Nolifer
    15.8k
    Veli klinac na dnevniku da se i seniori mogu ugledat na juniore... Ahahahahah :lol: A primili pet komada
  • Infinity
    21.6k
    Povijesni uspjeh

Unatoč porazu, Hajdukovi juniori prva su nogometna momčad iz Hrvatske koja je igrala finale jednog UEFA-natjecanja. Dinamo je 1967. godine osvojio Kup velesajamskih gradova, ali to natjecanje tada nije bilo pod ingerencijom UEFE.

Index. Tovarčići ne mogu da ne spomenu.
    — maddaddam

Ovo jednostavno nije tocno. Jedna druga momcad je igrala finale UEFA takmicenja, a ne bih da im toliko olaksavam, neka sami potraze. Molim i ostale da ne napisu informaciju :lol:
  • Boysica
    963
    Aj sutra budu portali nasli bolju vjest od ovi luzera , bas mi je drago u to ime jedna piva mi sjela ...
    Jos kad im seniore za vikend napunimo na sred poljuda ...
    A sad onu moju naj drazu kome bi pusile vase dalmatinke da purgera nije da purgera nije ...
  • DrawTube
    7.1k
    neki primaju u petardu u finalu a neki primaju 4 od tobolčara
  • Ola
    97
    “Usrali su se, gotovi su”

Sta bi tek bilo da se nisu usrali igraci AZ-a hahahaahahahahahahah
  • DrawTube
    7.1k
    Meni je žao dečki, definitvno nisu luzeri čim su dogurali do finala i prošli City što nije slučajno, žao mi je i Budimira koji ih je odlično posložio i korektan je cijelo vrijeme, ali mi je drago zbog navijačke gube.
    Likovanje, spominjanje Dinama ni iz kog razloga, provokacije i uzdizanje svega hajdučkog u nebesa. Budale

Sviđa mi se Pukštas, mogao bi biti odličan igrač.
  • vjeko1701
    30.3k
    Ovo jednostavno nije tocno. Jedna druga momcad je igrala finale UEFA takmicenja, a ne bih da im toliko olaksavam, neka sami potraze. Molim i ostale da ne napisu informaciju :lol: — Infinity

Znam na koga misliš ali nije jedan trenutni prvoligaš također bio u jednom finalu ili su oba puta ispali u polufinalu?
  • maddaddam
    2.9k
    Ovo jednostavno nije tocno. Jedna druga momcad je igrala finale UEFA takmicenja, a ne bih da im toliko olaksavam, neka sami potraze. Molim i ostale da ne napisu informaciju :lol: — Infinity

Vlado je zaigrao za Dinamo, Harija trazio HSV, a ne znam gdje je zavrsio Fuad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.