• DrawTube
    5.4k
    onda su tako očito zaplesale kuglice pa Gorica ide kasnije, ali bi bilo dobro za utakmice tjednom na proljeće imati termine 19 i 21 umjesto 17 i 19
  • Krizy
    46.5k
    :up:
    Ovo je nekad prije bilo mislim ali dobra slika
    yag1eb3zrf5q50op.jpg
  • vjeko1701
    9.4k
    Jbg, drugačije poimanje sporta očito. Meni ne fali mržnje. Onih par sezona kad smo se naganjali jedni za drugima s njima su bile najuzbudljivije sezone u HNL-u a Dinamo su pogurale na razinu više.

Dok su oni bili glavni konkurenti, zbrajali smo bodove do 15 mjesta u Europi i nismo počinjali sezonu u 7. mjesecu protiv velikana iz San Marina. Neka našem nogometu čim više jakih Rijeka, Osijeka, Varaždina, Šibenika i svi oni od mene imaju respekt dok ne rigaju čistu mržnju prema nama (i tu mislim od strane vodećih ljudi a ne nasumičnih tinejdžera s facebooka)
  • San Lorenzo
    16.9k
    Meni Rijeka isto ok, dobar klub, uglavnom korektni i realni navijači, fin stadion, atmosfera...jedino Miško malo sere s 5 milijuna + Jankovićem.
  • Riot
    2k
    uglavnom korektni i realni navijačiSan Lorenzo

eur8ub4cuu5rxqit.jpg
    Gospoda
  • Droljo
    8.9k
    A kaj bi trebali
  • vjeko1701
    9.4k
    Mi tu pričamo o nekom prosječnom navijaču a ne ultrasima...a i to kaj drugi vele, pa nismo pahuljice. Podbadanja i provokacije su dio folklora.
  • Riot
    2k
    a i to kaj drugi vele, pa nismo pahuljice. Podbadanja i provokacije su dio folklora.vjeko1701

Normalno brate, i treba tako bit nego cisto za neupucene. Ja sam vazda za rivalstvo i netrepeljivost, nego bi ja zaobisao lijepe rijeci o njima. Mada reko si nisu tema ultrasi tako da u ostalo necu ulazit
  • vjeko1701
    9.4k
    Pa i najboljeg frenda pošaljem u k*rac i nazovem p*čkom kad treba. Ne pričamo tu sad o slanju cvijeća i ne znam kaj. Kažem, ja respektiram svakog protivnika dok on respektira mene. U ovoj njihovoj eri nakon privatizacije, odnos među klubovima je uvijek bio korektan.
  • Boysica
    520
    Rijecke čke
  • DrawTube
    5.4k
    Volio bih da sad Varaždin ili Istra uspiju izboriti to 4. mjesto umjesto Osijeka, zamisli Istra uspije dobiti neke slovake i onda na Drosinu dolazi neki engleski klub sa 7. Mjesta
  • Infinity
    16.6k
    Dva kola bi morali proci za to, ne samo 'neke slovake'.

Prvo bi morali imati srece sa zdrijebom, ali ima tu ekipa koje se mogu proci. Onda bi im vise trebalo srece u utakmicama, jer u trecem pretkolu i nema bas ekipa s kojima Istra ili Varazdin mogu igrati. APOEL i BATE su najslabiji nositelji u trecem pretkolu, a sumnjam da bi Istra ili Varazdin bili favoriti tu. Jos ako izvuku nekog ozbiljnijeg...

I tek onda dolazi play off i mogucnost da ti na Drosinu sleti klub iz lige petice.
  • DrawTube
    5.4k
    znam da ne bi, ako ih sreća pomazi prošli bi prvog protivnika.

Ali nitko nam ne može oduzeti pravo da sanjamo ovo

vtp4yc9hi0hlpaiv.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.