• Droljo
    23.5k
    Ne razmem ovu priču oko oršića. Ak si za njega dobio 6 nečega, sad da bi ga vratio moraš dati 2 nečega. Nisi ga imao pola godine-godinu a znaš šta od njega možeš očekivati. Znači top igrač, legenda, majstor, dinamovac u naj boljim godinama i zaradio si 4 nečega na kraju računice. Jednostavna matematika... A nije da imamo novog messija na njegovoj poziciji pa bi ga ovaj kočio u razvoju.
  • Patak
    3.5k
    Uopće mi nije jasna dvojba oko Oršića. Jedan od najboljih igrača ikad, legenda kluba. Da, pogriješio je kod odlaska u Southampton, ali želimo na jesen najbolju momčad za Europu, a boljeg od Oršića ćemo teško pronaći, i sad bi trebali glumiti uvrijeđenu damu.
  • marcio amoroso
    47.7k
    Ja se nadam da će igrači koje imamo na posudbama puno pomoći u slaganju kadra za iduću sezonu.

Kao prvo mogu pomoći u popuni kadra, a kao drugo u smanjivanju cijene za moguća pojačanja. Dinamo ima ozbiljnih igrača na posudbama i sigurno se mogu jako dobro iskoristiti.

Osim toga taj broj posuđenih igrača treba smanjiti jer sam uvjeren da veći dio troškova i dalje pokrivamo mi.
  • Krizy
    64.4k
    Kad smo kod toga, navodno bi i Sučić mogao u Rijeku. Vjerojatno u sklopu dogovora za Frigana.
  • Patrik11
    164
    Evo germanijak javlja da simic i biscan nisu zainteresirani za njega
  • Patrik11
    164
    Petar Sucic iz zrinjskog?
  • Krizy
    64.4k
    Da.

Usput, izjavio je ovo. :up:

"Iskreno, svaki igrač bi rekao da je njegova želja da s Dinamom ide na pripreme i igra u Dinamu i tu ne treba biti puno pametan da bi se to zaključilo. Neću donositi nikakve ishitrene odluke ni izjave. Ne zatvaram nikakve opcije i čekam ljeto pa da vidim što će biti. Volio bi proći pripreme s Dinamom pa da vidim gdje sam i što sam i što sam napravio kroz ovu godinu ili dvije. Nikada ne znate što će biti. Ne isključujem nikakve opcije, ni odlazak u druge klubove, povratak u Zrinjski ili bilo što drugo. Ja sam pod ugovorom s Dinamom i nikada na bi išao protiv odluke bilo kojeg kluba s kojim me ugovor veže".
  • flexXy
    3.1k
    Mozda je nepopularno misljenje al po onome sta sam gledao u Zrinji, radje bi dao Jankovica nego Sucica Rijeci.
  • Droljo
    23.5k
    Svi ti naši koji bi išli u paketima rijeci ili kome god trebali bi staviti rebuy klauzulu. Neku normalnu da svi budu zadovoljni. Tipa za jankovića ili marina 4 mil
  • xavier
    12.1k

Ne možeš staviti re-buy klauzulu igračima koje daješ drugom klubu kao kompenzaciju za igrača. Plaćaš manje jer dio odštete namiruješ u igračima...i onda staviš klauzulu da te igrače možeš vratiti natrag ako budu dobri. Zašto bi Rijeka to prihvatila?
  • Droljo
    23.5k
    Pa velim da svi budu zadovoljni. Ako sada vrijedi 1 mil ti staviš rebuy 5. Ima tu puno kombinacija... Može se i % od sljedeće prodaje staviti. Klauzule su tu da se ugrađuju u ugovore. Sve se može ako si dovoljno sposoban. Možda sada daš koji euro više da bi kasnije profitirao. Brejnstorming derem. Ideje ideje ideje
  • OsamŠest
    6.4k
    Prema naprijed će se napravit kvalitetna momčad, ne sumnjam u to. Mene najviše zanima kolika je vjerojatnost vraćanje Kotarskog u slučaju odlaska Livakovića (jedino njega vidim kao zamjenu koja se danas sutra može približit Dominikovoj razini), i ono najvažnije po čemu ću ja osobno dat neku završnu ocjenu, bit će pozicija lijevog beka.

Pretpostavka je da će tu doći ozbiljniji igrač u okvirima mogućnosti Dinama, ali pitanje je tko će mu biti zamjena? Hoće li se i dalje trpit i čekat vrijedna noga Bočkaja, hoće li Biščan pokušat vratit Štefulja? To su neka od pitanja na koja me zanima odgovor.

Janković i Vasilj su igrači koji su na prvi dojam u debiju za prvu momčad na mene ostavili jači dojam nego Baturina i Šaranić u svojim prvim nastupima. Ne bi ni tu dvojicu otpisao..
  • Orc123
    14.2k

Pa treba kupovati mlade igrace ali ih ne treba preplatiti. Pa za Boga miloga ne vrijedi 5-6 mil eura kako ga cijene! Pa mi bi se tukli nogom u guzicu da dobimo 10 mil eura za Ivanuseca sad i pustili bi ga a decko dokazan i na Europskoj razini. 5 mil eura smo dobili za Jakica, 7 m za moru...o cemu mi peicamo...kakvih 5 mil eura za decka sa jednom polusezonom. Pa treba dovoditi talente ali zasto samo iz HNL...pa tu nas zive zele oderati za svaki euro!moze frigan ali za Marina i jurica i max 1-1,5 mil eura...ili moze ako ide cisti transfwr 2,5 do max 3 mil eura s bonusima! Sve ostalo je deranje koze!
  • Orc123
    14.2k

Bockaj moze ako cemo mozda u Europi igrati 352 ali on je toliko nedefiniran igrac da je kod nas tesko iskoristiv. Jos jedan u nizu igraca iz HNL kojeg smo kupili bezveze i masno ga platili. Štefulja ne bi vratio ni pod razno, radje bi malog Brekala vratio da radi drustvo i konkurenciju novom L. Beku koji nam nasusno potreban! U slucaju odlaska Livija mora se probati sa Nevistoc jer ga nismo platili bezveze 3 mil eura
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.