• Jurki
    20.9k
    Osijek je zasad dobil 3 milje.. a resto je pitanje dal bu i kad bu dobil. Ti svi bonusi i jesu i nisu.. dok ne sjednu nisu.
    A kaj se Frigana tice mozda bu od njega sutra top napadac ko zna.
    Jedino znam da smo mi u svakom poslu s Rijekom fino popusili al bas svaki put. Di su oni dobili i igrace i finu paricu a mi macka u vreci.
    Tak da fala, al ne fala.
  • NB86
    17.4k

Gavranovic ? Prica se kao da smo 100 igraca rijeke kupili, flop su leskovic i stefulj, nevistic nije dobio ni priliku
  • vjeko1701
    21.5k
    Baš to, odkad imaju Miškovića točno 5 igrača je došlo iz Rijeke direktno u Dinamo
  • Jurki
    20.9k
    Gavro nije bio flop to je tocno. Ali Štefulja, Nevistica i Leskovica smo platili kolko 4-5 milijuna i ne vjerujem u kojem ludom filmu budu opravdali tu investiciju.
    Ok ajd da to stavimo po strani.
    Frigan jednostavno nama nije pojacanje. Ne mozes igraca koji ima jednu dobru polusezonu platiti 2-3 mil eura i jos dati 2 mlada igraca.
    Za Marina se vidi da od njega vrlo vjerojatno nist, ali Jankovica nebi dal jer to kaj sam ga gledal ima zicu i trenutno za nasu rotaciju bi bio dobar.
    Ako vredi te novce onda ga bu Misko lako ftopil u Tursku, Grcku ili Belgiju npr. A kak vidim ne trgaju se prevec za njega.
  • Zagi
    13.7k
    Nego, mi trebamo kupiti Kačavendu.
    Kaj mislite, koliko bi ga trebali platiti?
  • marcio amoroso
    47.7k
    Zagi

Kod nas u oči upadaju igrači koji su puni energije jer je to jednostavno rijetko. Kačavenda je dobar igrač i uvjeren sam da bi nam mogao pomoći, ali nije klasetina koja će praviti razliku. Mislim da je posebno nakon ove ozljede 2,5 do 3 milijuna sasvim realna cijena uz možda nekih 10 posto od buduće prodaje.
  • Captain America
    20.4k
    Zagi

3 milijuna i nek se Šika tuče u guzicu s obzirom da dečka nije bilo 9 mjeseci, a i bit će sigurno tu još posudbi naših igrača (Čavlina mu vrijedi ko suho zlato).
  • Mlađi referent
    14.9k
    Kačavenda ne radi razliku u Lokomotivi i trenutno osim na trenutke i protiv Varaždina, zapravo igra prosječan do loš nogomet.

Ako se žalimo na Frigana, na ovog ne bi trebali ni pomišljat u ovoj situaciji. 8 utakmica je do kraja, nek riješi par tekmi i nek pokaže da je onaj pravi da se isplati uopće pomišljat o tim ciframa za njega.
  • Mlađi referent
    14.9k
    Čavlina mu vrijedi ko suho zlatoCaptain America

Čavlinu smo mi njemu poklonili, on je njihov igrač
  • NB86
    17.4k

Za cavlinu se navodno ima buyback opcija
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Kurac od teksta. "Doznaje" da se ide u nesto pa prica o zeljama navijaca
  • Zagi
    13.7k
    Uzmimo u obzir da je do sada Kačavenda kada god je bila prilika, uvijek igrao ispred Baturine kod Bišćana. Na #10, ne govorim o krilu.
    Mali vrijedi 3 , a mi bi se grohotom nasmijali na duplo veću ponudu za Martina?
    Ozljeda jest faktor ali ne vidi mu se posljedica od povratka.

Ok, nije isto prodavati iz dinama i iz lokse ali opet...

Na kraju krajeva, Mauro je bio koliko ono 2-2.5?
    Kačavenda 3, bez postotka? Optimistično.
  • Captain America
    20.4k
    Mauro je bio koliko ono 2-2.5Zagi

Maura je dogovarao lik koji je u tom trenutku imao iskustva kao SD kao mi na Zoni. Dario je ipak druga priča.
  • deda
    42.1k
    Ako Soton ispadne priča s Oršom postaje realna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.