• og1986
    2.9k
    Upravo htio i ja staviti taj članak. Govore kako na audio snimci od suca se ne čuje nikakvo vrijeđanje prema livaji.

Što ćemo sad ? Hoće netko odgovarati od novinara zbog plasiranja *fake news* ili ?
  • Ali
    2.7k
    Veteran Kvržić nam je ubio u srijedu Baturinu u pojam, danas na rujevici u mali džep spremio Marina
  • Zagi
    13.7k
    Lijepa akcija našeg trojica.
    Marin->Janković>Frigan> gol
  • Keyser Soze
    17.4k
    Lijepa atmosfera i na Rujevici, 4300 ljudi
  • vjeko1701
    21.6k
    Dobre i linije

IMG-20230408-192841.jpg
  • db-izbjeglica
    19.5k
    Pa ja tu vidim dvije linije.... plavu koja je tanka i predstavlja najistureniji dio obrambenog igrača, te ovu crvenu...koja je debela i pokazuje kolilo je napadač u zaleđu. Barem ja to tako shvaćam... :confused:
  • vjeko1701
    21.6k
    A paralelnost s linijama košnje?
  • db-izbjeglica
    19.5k
    Inače, trećeplasirane momčadi u HNL-u imaju 38 bodova iz 28 kola :monkey:

1,36 bodova po utakmici je dovoljno za TREĆE MJESTO
  • db-izbjeglica
    19.5k
    A paralelnost s linijama košnje?vjeko1701

Hahaha nisam ni gledao to :lol:
  • masacusec
    6.9k
    Ko kaže da je košnja idealna?!
  • vjeko1701
    21.6k
    Ne mora biti idealna ali ovo je preveliko odstupanje, posebno pošto se sve linije terena poklapaju s linijama košnje. Mogao bi napraviti analizu paralelnosti ali iskreno baš mi se i ne da večeras al garantiram ti da je košnja točnija od ovih nacrtanih.
  • DrawTube
    7.1k
    U 28. kolu SuperSport HNL zabilježena je sljedeća posjeta:

Slaven Belupo - Varaždin 1.513
    Hajduk - Istra 1961 14.966
    Gorica - Osijek 1.349
    Lokomotiva - Dinamo 3.961
    Rijeka - Šibenik 4.437

Ukupno: 26.226
    Prosječno: 5.245

Slaven i Gorica pumpaju brojeve kao i inače ali je današnja utakmica u pravoj posjeti nasojnaidla za njihove.

Iduće kolo bar 4000-5000 ljudi na Maksimiru uz glasnu podrsku i to je to.

Malo mi je neugodno što Rijeka koja nema nešto drukčiji mentalitet od Zagreba s 5x manjim brojem stanovnika ima sličnu posjetu na "manjim utakmicama "
  • db-izbjeglica
    19.5k
    Šta su se sad svi uhvatili tog jadnog borevkovića.
    Dobio je crveni...pogriješio je, zamislite. Pa onaj awaziem je ove sezone imao brat-bratu 5-6 tragikomičnih reakcija zbog kojih su zapravo i direktno primili gol.

Magarad kao zlatna ribica koja pojede vlastiti produkt defekacije, ispljune ga, nakon 2 sekunde zaboravi što je bilo, opet pojede taj isti produkt defekacije, ispljune ga i tako u krug...
  • Ludovic IX
    10.2k
    Koga boli kita za njihove probleme
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.