• Efes Pilsen
    12.8k
    nije on, u tome je poanta. Bjelica je vrhunski trener i osrednji sportski direktor.
  • Armagedon13
    959
    Nikad više trener i SD u jednoj osobi,
  • Infinity
    19.6k
    Orsic i Petkovic nisu bile Bjelicine ideje. Da se Bjelicu tu slusalo umjesto Petkovica bi u Dinamo dosao Topcagic.

Sam je u vise navrata isticao da je samo Leovac igrac kojeg je zahtjevao. Situm je bio 'samo' zelja koja mu se ispunila.

Bjelica je zajedno s bracom slozio tu ekipu, al da ga treba dizati za dovodjenje Orsica i Petkovica, ne treba. To sto ih je uklopio u sistem je vec druga stvar i njegova zasluga.

Bjelici kao treneru nemam puno zamjerki, al sutra ako dodje u Dinamo ne bih volio da vodi glavnu rijec oko transfera, mada mislim da u istima kao trener mora sudjelovati. Bjelica je s Topcagicem jako dobar prijatelj i to je razlog zasto ga voda za sobom, a netko tko zeli raditi u Dinamu tako ozbiljan posao bi trebao taj odnos ostaviti po strani. Ne bih nikad dao odrijesene ruke treneru koji bi u klub doveo igraca zato sto mu je prijatelj, a ne zato sto je kvaliteta za taj klub.
  • BBB Mataa998
    2.8k
    Da se Bjelicu tu slusalo umjesto Petkovica bi u Dinamo dosao Topcagic.Infinity
    Imas potvrdu za ovu tezu?
    To sto ih je uklopio u sistem je vec druga stvar i njegova zasluga.Infinity

To nije druga stvar to je prva stvar.
    Smatram da bi suradnja Simic Bjelica oko transfera napravila odlican posao
  • xavier
    12.1k
    Ne bih nikad dao odrijesene ruke treneru koji bi u klub doveo igraca zato sto mu je prijatelj, a ne zato sto je kvaliteta za taj klub.Infinity

A što ako SD dovede igrača koji mu je prijatelj? :sweat:
  • jp23
    3.3k
    Tko je onda zaslužan za dolazak Kądziora?
  • Herñan Crespo
    88
    Odgode uopce nisu moguce vise?
  • Mali Zeus
    19.4k
    ↪BBB Mataa998 Orsic i Petkovic nisu bile Bjelicine ideje. Da se Bjelicu tu slusalo umjesto Petkovica bi u Dinamo dosao Topcagic.Infinity

Ovo mi je prvi glas. Može biti.
  • db-izbjeglica
    18.4k
    Treba malo stati na loptu i izgurati sezonu do kraja, bez pretjeranih tektonskih poremećaja. Igrači trebaju zadržati hladnu glavu, pokazati pobjednički mentalitet i odigrati zrelo do kraja.

Dinamu u preostalih 9 kola treba 20 bodova da i teoretski osigura titulu, bez obzira na rezultate konkurenata.

Realno je da će i 15 bodova biti dovoljno.
  • Eduardo
    26.2k
    daj podučite me još malo o tome što je Bjelica napravio s Dinamom jer sam očito posenilo kad već niste prepoznali loše trolanje u skladu s onim u što se solidnim dijelom pretvorio forum u zadnje vrijeme. Doduše, ova trojica spomenutih u poveznici s Bjelicom čak imaju i dobro pokriće za trolanje ili bar loš pokušaj.
  • jp23
    3.3k
    Treba dodat detektor sprdanja, više ne znam tko je kad ozbiljan :rofl:
  • SAS1987
    18.7k
    Treba dodat detektor sprdanjajp23

Ja se više manje sprdam pa ću dopisati kad mislim ozbiljno.
  • vjeko1701
    18.7k
    Pisao sam kako ne znam kako bi prošlo da se Bjelica vrati al u ovom trenu, mislim da jedino on može izvući ovu situaciju, privest prvenstvo mirno kraju i sve posložiti do ljeta.
  • LovroZG
    1.3k
    Od Lokomotive imamo omjer 123. Ko da smo neko predgrađe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet