Zato sam molio boga da se Jozak vrati. — The Undertaker
Tatini sineki kaj nisu zaslužili dres kvalitetom i znanjem , evo samo dio imena:
Zahora, Kopić, Šimić... da im nisu roditelji tko jesu, po kvaliteti igrali bi u loksi ili kustošiji ...
Na drugi dio pitanja, jednoga su čak i roditelji snimili nedugo, znaju u klubu sve... a nek uprava napravi anonimnu anketu kod roditelja pa će lako doći do drugih imena... — Ali
Ja znam i roditelje i trenera. Došli su na njegov poziv i prvo što ih je pitao što imaju od imovine, koje auto voze i koliko imaju na računu. Direktno, bezobrazno i bez pardona. Kad su mu rekli da imaju samo otplaćeni stan i normalno auto pitao ih je što su onda došli. A oni su ih pozvali. To je bilo prije dvije godine. Ono što tada nisam znao a ni danas ne znam da li je radio za sebe ili je to standardan modus operandi na nivou škole. S obzirom na bahat nastup, rekao bih ovo drugo.
Zato sam molio boga da se Jozak vrati. — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.