• Orc123
    12.6k

Kad je cacic javno rekao poslje ljeta da mu treba neki igrac? Mozda na zimu kad je postao SD? Sprdava se s nama navijacima, da! Smanjio roster maksimalno a nije doveo nikog. Nisam ja SD nego on, na njemu je najveca odgobornost za ovako pasivni i sramotni zimski prijelazni rok! To nas je dovelo do toga da u 6 kola imamo 1 pobjedu jer su ti otisla 2 glavna igraca, sirine nemas da pokriva njegovu limitiranost ko trenera. Nogomet se igra radi koga? Igra se radi navijaca...vec je odabnk trebao biti bivsi, jos nitko nije prezivio na klupi ovakvu seriju uzasnih rezultata i u nikad losijem HNL ugrozis naslov radi svojih tvrdoglavih stavova! Od doticnog gospodina smo mozda 100 putaove seuone culi kako imamo ogromne unutarnje rezerve a ne od Uprave!
  • Infinity
    19k
    Aj se prvo smiri barem do te mjere da mozes natipkati post.
  • Krizy
    59.2k
    Orc upali si FM malo i odradi koji prijelazni rok, ne zezam nego ozbiljno mislim.
    Baš ti treba nešto da se smiriš, lako moguće da ću i ja na isti način :grin:
  • Ludovic IX
    9.2k
    treći razlog - forumasi poput orc135, xyz, ali koji samo negativu sipaju čim se malo more uzburka
  • Armagedon13
    959
    Iza brke neće ostati ni stari ni mladi
  • Orc123
    12.6k

Malo se more uzburkalo? Da frustriran sam da covjek koji je s ovakvom ekipom u 6 utakmica skupio 1 pobjedu protiv ekipa od kojih je velika vecina u donjem dijelu HNL i jos uvijek je na celu kluba kojeg volim. Jos jedan kiks i vidjet ces kako ce se more uzburkati kad na valu losih rezultata pocnemo srljati i imati manje samopouzdanja a ako ovi dole zaredaju jos koju pobj3du na valu eufoeije sve je moguce. Dinamo ne smije biti taoc jednog covjeka. Kako da budem optimistican? Dinamo je emocija i kad je dobro treba pohvaliti, a kad je lose treba rec da je lose. ali da u naletu emocija i frustracije s moje strane definitivno previse upisa i komentara....bez zle namjere samo mislim da dinamo zasluzuje boljeg i kompetentnijeg strucnjaka na klupi, a Simicu dati konacno ovlasti da radi svoj posao.
  • Patak
    3.5k
    A kaj nije bilo priče da Tomislav Rukavina, član skupštine i bivši nogometaš nije i otac Gabrijela. Sad ispada da je po ovom članku.
  • Orc123
    12.6k

Ako je ovo atvarno istina a je jer je intervju sa ocem, onda eto nek i dalje neki ovdje brane Cacica....kostur ekipe otisao i na odlasku, najveci talenti na odlasku...pa sta je ovo za ime Boga?
  • Imamo Dinamo
    4.1k
    Nadam se da je ovo samo pokušaj da se Čačića isforsira da da nekakvu minutažu Gabrielu, jer ako nije, ostajemo bez top top talenta
  • Orc123
    12.6k

Ovaj rukavina iz clanka je otac Gabrijela ali nije skupstinar u Dinamu! Skupstinar je drugi Tomislav Rukavina.
  • Captain America
    20.4k
    Nek se dečko i obitelj zapitaju kako to da kraj Menala ne može do minutaže ni s klupe. Ista stvar je bila i s Majerom i Bjelicom pa kad si je Lovro napokon posložio neke stvari u glavi je i eksplodirao. U najgorem slučaju, prodamo ga i dovedemo Stojkovića koji ima već iskustvo 2 sezone seniorskog nogometa.
  • Blaz
    395
    skupstinar i zaposlenik kluba nije bivsi nogometaš i otac Gabrijela Rukavine.
  • Orc123
    12.6k

Ovdje decko ima najmanju odgovornost. Nije ni dobio priliku, kako cemo znati jel dovoljno dobar. Cacic jednostavno ne gura mlade igrace. Nije isprofilirao ni jednog mladog igraca osim Baturine koji je uz 1. Momcad i prije Cacica!
  • Captain America
    20.4k
    Pa nije Čačić lud da će si sabotirat rezultat i držat dobrog igrača na klupi. Moglo se ovdje u nekoliko navrata pročitati da Rukavina ima ozbiljne nedostatke u igri (ponajviše segment obavezne igre) od ozbiljnih forumaša koji prate mlađe kategorije. A na rezultate mlađih kategorija ne treba trošit riječi i tu se svi slažemo da trebaju radikalne promjene upravo zbog manjka talenata.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.