Ulazak bez ulaznice je protupravno ponašanje a kazna je, ako se ne varam, 5-15000 kn. Za redara ili službenu osobu kluba koji vas pusti ne znam ali sigurno više od ovoga. Mislim čak da je i nesjedenje na mjestu za koje imate ulaznicu prekršaj ali to nisam siguran. — The Undertaker
Postoje mogucnosti ali nije znatno velik broj. Prosle godine deda,ja i moj frend smo isli na istok na Rudes i usli bez karte. Sreli smo prijatelja kojemu mali igra u omladinskom pogonu. Oni imaju mogucnost da djeca udju dzabe i dogovor je da se nadju ispred istoka i onda im trener podijeli karte i ulazi se na krajnji ulaz, kada je ponestalo ulaznica ulazilo se bez, pa smo tako i nas troje uz pratnju prijatelja i njegovog malog koji igra u klubu usli dzabe i bez ulaznica. Razlog zasto nismo kupili karte, jer smo imali godusnje za sjever i zapad, a da ne kupujemo bez veze a islo nam se na istok ovo nam je dobro doslo. — BluePhone67
Nije bilo tako davno kad su za vrhunca represije maltretirali ljude na istoku jer ne sjede na svojim mjestima, bilo je to kad je stadion bio prilično prazan... Jednom je neka novinarka Vjesnika napisala fini članak o tome kao navijačica.
A ove priče o ulasku na stadion bez karte, ako ništa drugo ispalo je zabavno, kao Platinijeve (pravi) svojevremene priče o borbi protiv korupcije u nogometu — Goran
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.