A ništa, najbolje pročešljat svaki medijski članak svakog portala od sportskog do showbiza u zadnjih 15 godina da se uvjerimo da potencijalni kandidat nije bio ni u kakvoj svezi sa kriminalcem.
Dok mi to radimo, nek nam Čačke bude trener jer je opće poznato da on nikad nije bio u konekciji s Mamićem i Zdravko ga nikad nije doveo u Dinamo, ni u reprezentaciju. — San Lorenzo
Najviše glasova, s udjelom od 14%, nakon čega tek slijede konkretna imena, dobio je neimenovani "Stranac".
Pod pretpostavkom da u anketu nije zalutao i popis lektire iz srednje škole, odnosno gospodin Camus, moram reći da mi je fascinantan taj odabir.
Najviše ljudi je glasovalo za tipa kojem je glavna, ako ne i jedina preporuka za klupu Dinama ta što nema hrvatsku putovnicu i nikada nije radio u HNL-u. :strong: — Neki tip sa Zapada
osobno sam glasao za stranca jer dosta je uzimanja trenera po nekim vezama rodbinskim, po “velikom imenu u Hrvatskoj” itd. — Olmic
Stranac da ga boli ona stvar sta prica andy bara, krava ili baba. Da voli napadacki nogomet, da ima iza sebe neki klub. Nisam mislio da se pod strancem misli na pabla gutiereza iz venezulanske druge. — Olmic
To je ljudima 'stranac', samo im je mrsko naci, tj. ne znaju ih, ali vjeruju da tamo negdje postoje — Infinity
Nisi napisao da je pijun, ali si izrazio sumnjičavost u vezi njega na temelju medijskih napisa o Bjelici kao novom treneru ako Mamić ponovno uspostavi kontrolu nad klubom. — San Lorenzo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.