Razumijem sto zelis reci, ali mi vec znamo napamet sve te strucnjake. Kada bi imali u ponudi 'stranac' i 'vrhunski domaci strucnjak', sta bi bile ostale opcije i koji bi bio smisao? — Infinity
Mogu i ja pretrazit transfermarkt i reci cu ti 2,3 imena ako te to veseli. Sigurno Simic ima potencijalnih imena, hvala bogu to nije moj posao ili tvoj. — Olmic
bas si se uhvatio semantike,u izboru ankete da glasi ostali ili strani trener dode na isto.
Onaj tko je stavio strani trener smatra da ostali ponudeni nisu dovoljno dobri i tjt.
Edit:ja sam stavio strani trener i ne mislim da je svaki strani trener a priori bolji od navedenih u anketi. — Božo0
Međutim, meni je svaki trener s liste, doslovno svaki za kojeg znam tko je i što otprilike mogu očekivati - bolji izbor od
"neimenovane osobe strane sa stranom putovnicom koja se bavi nogometom". — Neki tip sa Zapada
Mene najviše zanima (a i pomalo sam razočaran) kako tebi nije upalo u oko da su i Šimundža i Kek i Petković i Garcia zapravo *ba dum tss* stranci. :rofl:
Ne vjerujem da je tebi to promaklo. :rofl: — Mlađi referent
U Hrvatskoj uopće ne nedostaje kvalitetnih trenera, ili stranih koji su se tu navirili ili barem poznaju podneblje (eto taj Garcia, Kek, Šimundža.., svejedno), — Neki tip sa Zapada
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.