• Sunja86
    1.3k
    Ako će Ademi igrati 19.03 protiv Rijeke sve osim punog stadiona je poraz za sve nas Dinamovce
  • Keyser Soze
    17.3k
    Ne brini neće bit pun stadion, bit će malo iznad 5 tisuća.
  • ksapi
    6.7k
    Ima li jos nesto lose oko Dinama sto se moze dogoditi danas?
  • San Lorenzo
    23.6k
    Nek mu je sa srećom, igrački zamjenjiv, ljudski i karakterno se teško može naći netko da uskoči u te kopačke.
  • Captain America
    20.4k
    Ako je to Kapetanova želja, treba je poštovati. Hvala mu za sve, jedan od najvećih igrača u povijesti čije će ime ostat upisano zlatnim slovima. Nadam se da je ovo samo doviđenja, a ne zbogom.
  • Fićo1986
    1.1k
    upravo tako,ne očekujem iznad 10 000
  • Nousername
    832
    Ovaj rok smo rasprodali sve zivo moguce ,a kak Ivanusec igra ne vjerujem da cemo i njega nesta dugo gledat u Dinamu.Ova sezona ce se izgurat do kraja,Bulat ce zamjeniti Ademia.Pitanje je samo koga dovesti na ljetnom prijelaznom roku jer nam je širina klupe sada ozbiljan problem.Ne znam samo kolko su mladi igraci poput Brkljace,Rukavine itd. spremni za Dinamo i pritisak koji taj dres nosi
  • Boysica
    961
    Ademi je dusa svlacionice kapetan bome iza Orse naj gori odlazak
  • Orc123
    14.1k
    Pa ne mogu mladi igraci nosiri taj teret...treba se napraviti rekonstrukcija na ljeto, samo je pitanje tko ce je napraviti....
  • Keyser Soze
    17.3k
    Ma kakvih 10 tisuća, pa ne dolaze Chelsea i Milan nego Rijeka i neki tamo Ademi se oprašta od Dinama. Većinu ljudi će nažalost bolit ona stvar za to kaj Ademi odlazi, marketing za utakmicu će bit copy paste svih do sad uz možda jednu il dvije objave o Ademiju koja će imati 10 tisuća lajkova dok će od te brojke možda par tisuća doći na utakmicu.
    Ademi zaslužuje pun stadion, koreografiju preko cijelog sjevera, mikrofon u ruke i govor, nešto kao Totti. To se neće dogoditi jer je mentalni sklop Zagrepčana u kurcu, da dolazi Messi ili Mbappe bilo bi krcato jer su oni svjetske zvijezde i za prosječnog simpatizera je veći doživljaj gledati kako Mbappe trpa Dinamu 3 komada nego pozdraviti najvećeg kapetana u povijesti kluba. Gadi mi se uopće razmišljat o tom, al to je istina i neću se nadat nikakvoj brojci, samo znam da svi koji dođu na tu utakmicu su tamo zbog Dinama i kapetana, nadam se da griješim s procjenom.
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Ovisit će i o skupštini, to nam je prva domaća poslije nje
  • Mrvica
    4.1k

Dolazim pa makar i polomljen na trepavicama. Čovjek koji je zadužio sve oko sebe. Nije me sramota reć da sam zaplakao na ovo.
  • marcio amoroso
    47.6k
    Nemam riječi. Prvo Orša pa kapetan :sad:
  • Fićo1986
    1.1k
    sve si objasnio od a do ž...slazem se...zalosno...
  • Droljo
    23.4k

Ja sam u 30+ godina koliko pratim dinamo zaključio da pin stadion dolazi gledati kako mi trpamo real ili psg. Nikada nisam stekao dojam da je većina ljudi tu zato kaj navijaju za čelzi ili real/city. 90% si u pravu, ali da ekipa dolazi gledat kak nam mbape ili kogod dolazi trpat sto komada to jednostavno nije istina. Živio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.