• reziser
    7k
    utjecat organizatorNino Bule

o eventualnim odgodama ne odlučuje organizator nego delegat utakmice sa sucima. kašnjenje navijača nije razlog za bilo kakvo pomicanje utakmice ni na 5 minuta
  • The Undertaker
    6.4k
    Znam i ja pravila. Ne radi se ovdje o pravilima već o gesti, postavljanju novih standarda odnosa prema navijačima, ma kakvi oni bili. Tko razumije, razumije.
  • NitkoBitan
    21.9k
    Pa idu i neki Dinamovi navijaci preko Like i Gorskog Kotara...
  • NB86
    15.3k

Ne trebamo se pravit idioti, kad bi predstavnici dinama i hajduka sporazumno dogovorili neku odgodu od 15 min i dosli delegatu i zamolili/trazili 100% bi je dobili, odgađaju pocetak utakmica u hnlu zbog tv prijenosa kad se oduzi prijasnja utakmica di ne bi kad se dogovore obe strane
  • reziser
    7k
    predstavnici dinama i hajduka sporazumno dogovoriliNino Bule

:rofl: :rofl:
  • blue heart 72
    2k
    Nogomet se igra zbog navijača. Bez obzira na rivalitet, lijepo je vidjeti obadvije navijačke skupine na svojim tribinama. Ako treba i početak tekme pomaknuti za pola sata samo neka svi stignu.

A kaj se travnjaka tiče, nema milosti
  • NB86
    15.3k

Super dakle slazemo se, trazenje razumne odgode od delegata nije problem kad se oba kluba sloze
  • reziser
    7k
    radi se po pravilima, a ne po dogovorima, jbg...

dal je utakmica ikad pomaknuta radi torture ulaska na sjeveru i kasnjenja nasih navijača?

no dobro, ja znam da utakmica neće biti pomaknuta...koliko god se neki ne slagali s tom odlukom
  • NB86
    15.3k

Ako smo autisticni onda radimo samo po pravilima i pravimo se blesavi, najgora vrsta argumentacije. Umjesto rec ne zelim da se odgađa jer su tovari vadi se na neke glupe tehnikalije koje nitko u hnl-u ne slijedi, i mislim da je sasvim legitimno ne htjet da im se izlazi u susret samo tako kazete i to je pravi argument, ovo oko delegata i pravila je prica za malu djecicu.
  • Jurki
    14.5k
    gl20j3c12dokr1ah.jpeg

Ajmooo
  • reziser
    7k
    ja bi htio da je jug pun, da ih što više tuguje nakon naše uvjerljive pobjede.
  • deda
    34.4k
    Utakmica se može odgodit za 5-10 minuta, ali to im neće nista značiti.
  • reziser
    7k
    zalizani ipak igra, jos slađe....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.