• NB86
    16.9k
    O kakvim ozljedama i povezivanju 3 tekme pricamo, peric od ozljede boska igra svaku utakmicu, usao u momcad kola lige prvaka, po sofi statisticki u top10 stopera grupne faze lp, sere se samo da bi se sralo po njemu a covjek je odradio bomba sezonu.
  • Droljo
    18.2k

Za perića velim općenito u karijeri ne nužno ove sezone...
  • Ludovic IX
    9.1k
    po tome, janica i ivica više nisu morali nikad ni na skije stati nakon svih silnih ozljeda. Perić je tu i trenutno naš drugi stoper po kvaliteti. Boško se tek treba pokazati da bi mu uzeo mjesto
  • Mlađi referent
    13.3k
    kad smo nekog dobili u HNL-u ispod cijene na TM-u?Ludovic IX

Baš mi je ovo bilo intrigantno pitanje, odma sam isao provjerit

20/21 sezona : Bulat došao za 2.7mil, a vrijedio 3mil u tom trenu.

Špikić došao za 1.2mil, a vrijedio 1.8mil ( mada se kod njega priča o onim prebacivanjima s Čabrajom radi Hajduka)

Tolić vrijedio 1.5mil, a došao za 500k
  • Ali
    2.7k

Cacke je ostao u nogometu iz '67, tada naime nije bilo nikako zamjena , ajde jedva je prihvatio da moze tri promijeniti. Zato covjek ne voli kupovati , racuna dosta mi je 15max, nemrem ja u ovim godinama zapamtit 20 imena, a nema smisla da na treningu vicem "mali"... :wink:
  • Mr Anderson
    12.7k
    Te zamjene se previše potenciraju. Zašto bi morao raditi svih 5 zamjena? Zašto bi morao obavezno mijenjati npr. do 60. minute. Situacija na terenu diktira zamjene. Nije tu Čačke nikakva iznimka.
  • blackbully
    4.5k
    Registriran je u CometuOlmic

Mali off topic. Da li je moguće napraviti račun na Cometu? Na ulazu na početnoj stranici mi izbacuje samo podatke za prijavu, nigdje za regestraciju.
  • Krizy
    58.8k
    Mislim da to imaju samo zaposleni u klubovima i oni s kojima podijele svoje podatke.
  • Ludovic IX
    9.1k
    ne volim se živcirati zbog stvari koje ne mogu promijeniti ali baš me zivcira što slova o perkoviću nema iz kluba.

priznam, jedino ako su se kolektivno opili nakon potpisa pa pr služba još nije ni došla u kontakt sa uključenima
  • Efes Pilsen
    11.7k
    U najmanju ruku cudno.. Valjda je monter na godisnji otisao jer je mislio da nece imat vise posla.
  • Armagedon13
    959
    Dugo se spavalo
  • San Lorenzo
    19.7k
    Nisam bio na signalu skoro cijeli dan, pa me iznenadila vijest o Perkoviću, ok prinova, ali najvažnije je da smo ovim dobili i novo desno krilo - dobro došao Ljubo lol!
  • San Lorenzo
    19.7k
    Čačkelotti opravdao jedan od mnogobrojnih nadimaka, dok mi spavamo, on kao Sova usred noći lovi pojačanja!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.