• Dautbegović1
    92

Kako nije još službeno,a piše da ako nisu sve odradili onda ne vrijedi
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Napravili su najbolju mogucu stvar iako bi ako stvari krenu nizbrdo najvise mogla popusit Istra.
  • Krizy
    58.8k
    Sumnjam da je opcija otkupa, uvjeren sam da je obavezni otkup.
  • Ludovic IX
    9.1k
    iskreno, ja bi radije da je ostao u puli ovu polusezonu. neće imat ni blizu minuta.. sad je i perić ispred njega a kad se vrati boško, pogotovo
  • NB86
    16.9k

Ima s kupom dovoljno utakmica da dobi 4-5 startova na stoperu par bosko - mauro, naravno ako se odrzi ovo odstajanje naspram hajduka. Navodno ga cacic planira koristit i na lijevom beku tako da onda sigurno ima prostora za dat mu minuta
  • MM17
    298
    Morti ga Čančeloni vidi na LB-u :wink:
  • Droljo
    18.2k

Supatniče. Možda kao lijevi bek? A perić nije spojio 3 utakmice bez ozljede kao i boško... Bumo videli
  • Ludovic IX
    9.1k
    ak su oni razgovarali i mali rekao da može igrat LB, to pozdravljam..

ipak, nadam se da i taj omeragić nije skroz otpisan već dogovoren za ljeto jer 90% da ostajemo bez josipa i KTC-a.. tako da taman perković i omeragić uz gurlicu (katinića, živkovića ili tko se već nametne do ljeta) rade društvo bošku i periću.
  • Krizy
    58.8k
    Bilo je par pitanja, pa evo i odgovora:

Zadnji ovako siromašan zimski prijelazni rok bio je u sezoni 2011./12., kada je došao samo Romeo Mitrović i to na posudbu iz Lokomotive. Došao je kao treći golman.
    Trener je bio Ante Čačić, koji je ugovor potpisao 23.12.2011., baš na vrijeme da odradi prijelazni rok :cool:
  • Droljo
    18.2k
    Ima igrat šta mu se kaže. Igrao bi i perić beka da nije spor ko blato
  • Ludovic IX
    9.1k
    @krizy ,zapravo je ovaj podatak genijalan
  • Ludovic IX
    9.1k
    nisam mu mjerio brzinu ali sa loptom u nogama, teško da ima brži i spretniji stoper u dinamu. on je limitiran ali često igra na tom gornjem limitu i zato je on meni ok za dinamo
  • Droljo
    18.2k
    Ok stoper. Šteta da nemre povezat 3 tekme bez ozljede
  • Ludovic IX
    9.1k
    kad je ove sezone bio ozlijeđen? igrao sve tekme LP osim bode glimta, a i tad je bio na klupi
  • Ludovic IX
    9.1k
    po TM, mauro vrijedi 2,5 a mi ga dobili za 2.. kad smo nekog dobili u HNL-u ispod cijene na TM-u?

nije TM mjerilo ali je pokazatelj
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.