• Yovitssa
    904
    Official: Manuel Neuer broke his leg while on holiday and also underwent surgery. His season is over. #FCBayernJaro

Perkovića bi po meni trebalo dovesti pod svaku cijenu, dok bi za Frigana bilo pametno ponuditi max 3 milje eura. Drago mi je da je Ganac izvisio, jer, em me nije baš oduševio (bolji mi je bio Despodov), em je skup i zapušten... Omeragića bi svakako trebalo potpisati na ljeto.
  • Beowulf112
    390
    Nista me to ne cudi..mi smo sposobni dovesti jedino andersona costu,papadopoulosa,jakub slyvestera,carlosa i slicne
  • Neki tip
    21.3k
    Nista me to ne cudi..mi smo sposobni dovesti jedino andersona costu,papadopoulosa,jakub slyvestera,carlosa i slicneBeowulf112

I Soudanija, Olma, Theophilea, Dilavera (prvi "mandat") pa ranije Sammira, Tonela i slične.
  • Orc123
    12.5k

To je sve Brko dogovorio....
  • Zagi
    10.6k
    Pusti Brku više na miru. Nek on dogovara automatizme.
    Do ljeta ćemo konačno imati stvarnog SDa ako Bog da. Onda prigovaraj do mile volje (ili do bana).
  • NB86
    16.9k

Pa iste osobe vode skauting i sportski sektor koje su dovele i soudanija, fernandesa i teophila.
  • Yovitssa
    904

Ne znam zašto ste svi tako sigurni da imamo novog SD-a do ljeta? Taman da dođe struja koja ne šmeka Brku, teško da će se on odreći love iz ugovora koji je potpisao neki dan... Tako da se bojim da imamo trenera i SD-a za najmanje godinu dana. Ali problem je dublje, mi nemamo scouting službu, osuđeni smo na igrače iz HNL-a ili eventualno klubova protiv kojih igramo...
  • Jaro
    10.5k
    pa ako SD budenetko o kom se prica, on vec radi skautski posao, ima poznanstva s managerima koji su se bavili tim poslom jos dok se nisu pretvorili u Mamice i slicne...
  • Neki tip
    21.3k
    To je sve Brko dogovorio....Orc123

Pa odmah nakon što je zgotovio dovođenje Andersona Coste, Papadopoulosa, Jakuba Sylvestera i Carlosa.
  • Zagi
    10.6k
    Nema se on kaj odreći love. Potpisali smo ugovor i imamo ga ispoštovat.
    I Kopić i Krznar su dobili titulu SDa , a svi znamo da su ju obnašali samo na papiru.

Govno je gotovo, pandur broji zadnje dane. Sve ide prema tome da će Šimić biti SD. Ili netko drugi ali siguran sam da to neće biti Čačić.

Čačke je trener ovu i iduću godinu ako nastavi uspješno. Teško da će mu davati novi ugovor.
  • Armagedon13
    959
    Hrvoje Jozak je šef skautske službe,negdje sam pročitao da je smijenjen,klub ima potpisan ugovor sa španjolskom agencijom Dirblab koja ima bazu podataka o igračima.E sad tko je taj ko izabire i amenuje
  • Mr Anderson
    12.8k
    Vukelić je glavni. Čačić ima tu funkciju samo na papiru jer po statutu mora postojati. Jasno je da taj posao u zbilji ne radi Čačić i da će doći netko novi na tu funkciju nakon skupštine.
    Jasno je i da dovođenje igrača u stvarnosti nije isto ko na FM. Jasno svima osim nekima koji su udavili sve sa svojim kmečanjem. Baš me zanima o čemu će pisati od preksutra.
  • Zagi
    10.6k
    Sto puta objašnjavamo istu stvar i petsto puta isto pitanje.
    A tko nam je SD?Kad će lijevi bek?Kad će desno krilo?
    Imam osjećaj da jedan dio foruma nije stariji od 13-14. No dobro, internet ko internet.
  • Mr Anderson
    12.8k
    Kaj se tiče ovog Ganca iz Ludogorca, drago mi je da ga nisu doveli ako ovi traže najmanje 5 milja. Vjerojatno će na ljeto biti jeftiniji ako nam bude zanimljiv. Ista stvar s Omeragićem ako ga se može na ljeto badave dovesti. Frigana iz neka prebijanja s našim igračima nebi bilo loše dovesti.
    I te priče da treba sad dovoditi igrače za ljeto samo djelomično imaju podlogu. Ako dovedeš prava pojačanja, lako i brzo će se uigrat s ekipom. Ako nisu pravi neće se ni za godinu dana.
  • Jurki
    18.3k
    Jedva cekam sutra da to sve skupa završi pa bu valjda i ovo kmečanje prestalo. Kadar je ok. Uz ovakvu situaciju na tablici treba gurati mlade igrace (to se propustilo napraviti prosle sezone zbog knap prednosti). Ostale igrace postaviti na njihove prirodne pozicije i to je to. Jos kad bi trener znal vrnuti Drmica na pravi kolosijek, al cisto sumnjam da je Cacke to sposoban. Bili bi bar 30 posto jaci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.