• Infinity
    17.7k
    Nisam mislio da ce biti taj.
  • Zagi
    9.4k
    Capan? taj igra 6icu.
    Ovako redom: Mišić,Bulat,Duvnjak,Sučić,Soldo
    Svi bolji od Capana.
  • Mlađi referent
    12.5k

Možda nije retro dres, ali si dobio vrlo kreativan wallpaper :snicker:

zza6thheedh0ecxx.jpeg
  • Yovitssa
    879
    Official: Manuel Neuer broke his leg while on holiday and also underwent surgery. His season is over. #FCBayernJaro

Perkovića bi po meni trebalo dovesti pod svaku cijenu, dok bi za Frigana bilo pametno ponuditi max 3 milje eura. Drago mi je da je Ganac izvisio, jer, em me nije baš oduševio (bolji mi je bio Despodov), em je skup i zapušten... Omeragića bi svakako trebalo potpisati na ljeto.
  • Beowulf112
    372
    Nista me to ne cudi..mi smo sposobni dovesti jedino andersona costu,papadopoulosa,jakub slyvestera,carlosa i slicne
  • Neki tip
    21.3k
    Nista me to ne cudi..mi smo sposobni dovesti jedino andersona costu,papadopoulosa,jakub slyvestera,carlosa i slicneBeowulf112

I Soudanija, Olma, Theophilea, Dilavera (prvi "mandat") pa ranije Sammira, Tonela i slične.
  • Orc123
    11.1k

To je sve Brko dogovorio....
  • Zagi
    9.4k
    Pusti Brku više na miru. Nek on dogovara automatizme.
    Do ljeta ćemo konačno imati stvarnog SDa ako Bog da. Onda prigovaraj do mile volje (ili do bana).
  • NB86
    16.3k

Pa iste osobe vode skauting i sportski sektor koje su dovele i soudanija, fernandesa i teophila.
  • Yovitssa
    879

Ne znam zašto ste svi tako sigurni da imamo novog SD-a do ljeta? Taman da dođe struja koja ne šmeka Brku, teško da će se on odreći love iz ugovora koji je potpisao neki dan... Tako da se bojim da imamo trenera i SD-a za najmanje godinu dana. Ali problem je dublje, mi nemamo scouting službu, osuđeni smo na igrače iz HNL-a ili eventualno klubova protiv kojih igramo...
  • Jaro
    9.4k
    pa ako SD budenetko o kom se prica, on vec radi skautski posao, ima poznanstva s managerima koji su se bavili tim poslom jos dok se nisu pretvorili u Mamice i slicne...
  • Neki tip
    21.3k
    To je sve Brko dogovorio....Orc123

Pa odmah nakon što je zgotovio dovođenje Andersona Coste, Papadopoulosa, Jakuba Sylvestera i Carlosa.
  • Zagi
    9.4k
    Nema se on kaj odreći love. Potpisali smo ugovor i imamo ga ispoštovat.
    I Kopić i Krznar su dobili titulu SDa , a svi znamo da su ju obnašali samo na papiru.

Govno je gotovo, pandur broji zadnje dane. Sve ide prema tome da će Šimić biti SD. Ili netko drugi ali siguran sam da to neće biti Čačić.

Čačke je trener ovu i iduću godinu ako nastavi uspješno. Teško da će mu davati novi ugovor.
  • Armagedon13
    959
    Hrvoje Jozak je šef skautske službe,negdje sam pročitao da je smijenjen,klub ima potpisan ugovor sa španjolskom agencijom Dirblab koja ima bazu podataka o igračima.E sad tko je taj ko izabire i amenuje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.