• 000
    946
    Meni je svaki klub korak unatrag u odnosu na Dinamo.
  • Eduardo
    21k
    Montpellier za Livakovića sigurno nije stagnacija, a niti korak unazad u karijeri. Čovjek bi došao u Ligue One, u puno kvalitetniju i kompetitivniju ligu od HNL-a. On će tamo svaku utakmicu biti na puno većim iskušenjima nego je to slučaj u Dinamu, gdje pola sezone može hladit jaja na golu. Za njegov napredak Montpellier uopće nije loša opcija.
  • Kwedi
    3.9k
    Nama navijačima je ipak bitno da njegova karijera bude zadovoljena, klub je ionako prolazno svratište.

Jebote, nemrem skužit da netko ima razumijevanja za prodaju prvog ozbiljnog golmana zadnjih desetak godina.

Ak mali radi probleme, ima crve u guzici - okej.

Ako dojde ponuda Juventusa, Liverpoola, Farse - okej.

A mi razgovaramo o nekom Montpellieru i francuskoj ligi... I to govorimo o vjerojatno prvom golmanu viceprvaka svijeta.

Alo, ljudi...
  • Eduardo
    21k
    @Kwedi nismo se razumjeli... Referiram se samo na dio u kojem ljudi kažu da bi to bio korak unatrag ili stagnacija. Po meni ne.

Ja bih takodjer da ostane što duže, naravno da ne zagovaram transfer. Livi je klasa i u slučaju njegova odlaska mi si ne možemo priuštiti kupovinu golmana takvih kvaliteta.
  • xavier
    12.1k
    Ako dojde ponuda Juventusa, Liverpoola, Farse - okej.Kwedi

Prvo, da me netko ne bi krivo razumio, apsolutno sam protiv prodaje Livakovića što sam i napisao i bojim se da ćemo jako plakati za njim. Posebno jer se ne radi o ne znam kakvom novcu, a golmana koji "klikne" je jako teško naći.

Međutim, ako netko već ide iz Dinama, meni je sasvim svejedno ide li u Real ili u Kebabspor. Dinamo mora inzistirati na iznosu odštete, a o klubu koji će to platiti nek se brine igrač.
  • Kwedi
    3.9k
    Ok :up:
  • reziser
    6.9k
    Dinamo je ponudio novi petogodišnji ugovor Daniju Olmu! Ugovor je na stolu, ali ne zna se hoće li ga mladi Španjolac prihvatiti. Naši izvori kažu da je iznimno poboljšan te da bi prema njemu Olmo postao najplaćeniji igrač Dinama. Cifra se ne spominje, ali ako će biti najplaćeniji, onda se vrti negdje oko 800.000 eura godišnje. Logično je da treba biti najplaćeniji jer je i - najskuplji.Znači li to da Dinamo želi zadržati Olma ili se ugovor nudi tek da bi se stekle bolje pregovaračke pozicije? Sad to, zapravo, i nije bitno, bitno je samo hoće li Olmo potpisati ili ne. Odgovora s njegove strane još nema... Makar, upućeni kažu da on nijednom gestom nije pokazao da želi iz Dinama.Olmo, zasad, još nije dobio ponudu koja bi zadovoljila maksimirsku vrhušku. Ne žele ga pustiti ako netko ne dođe s najmanje 30 milijuna eura, a i to nije konačna cifra. Isto vrijedi i za Dominika Livakovića. Cifra koju nudi Montpellier, pa makar i ona poboljšana, još uvijek nije od onih kojima bi se u Maksimiru razveselili.

Bitno je jedno: Dinamo ove sezone žarko želi u Ligu prvaka. Baš jako žele u najelitnije klupsko natjecanje na Globusu. Osim što ih ponude još ne zadovoljavaju, i to je razlog zašto se nećkaju oko prodaje Olma i Livakovića. Naime, javila se ideja da se taj bitni dvojac ne prodaje do saznanja hoće li se Dinamo plasirati u Ligu prvaka ili ne, dakle želi se čekati sam kraj prijelaznog roka.
    Jer ako se Modri plasiraju u Ligu prvaka, zaradit će toliko novca da, zapravo, i neće trebati nikoga prodavati. U klubu su izračunali i došli do brojke koja ih sasvim zadovoljava. Druga je sad stvar hoće li se takva računica svidjeti Livakoviću i Olmu. Kad bi se Dinamo, recimo, plasirao u Ligu prvaka i kad bi Olmo potpisao novi petogodišnji ugovor, e onda bi Dinamo imao ovce i novce.

Stiže li Kahlina?

Dakle, po novoj ideji Dinamo želi zadržati svoje nabolje eksponate, Livakovića i Olma, barem do kraja kvalifikacija za Ligu prvaka. Što ne znači da se već ne brine što će se dogoditi ako odu. Čuli smo da bi u slučaju Livakovićeva odlaska u Maksimir mogao doći Kristijan Kahlina iz Gorice, a ako ode Olmo, dolazi Luka Ivanušec.
  • Jaki
    100
    Rekao sam odma da ce Daniju povecat placu jer time dobivas puno vise love kad bude išao a nadam se da ce ostati bar ovu sezonu a ako ode Livi mislim da bi trebao novi golman Kahlina je zanimljiv.
  • Beli
    149
    Kahlina je nas bivsi junior
  • Infinity
    16.6k
    Dinamo je ponudio novi petogodišnji ugovor Daniju Olmu! Ugovor je na stolu, ali ne zna se hoće li ga mladi Španjolac prihvatiti. Naši izvori kažu da je iznimno poboljšan te da bi prema njemu Olmo postao najplaćeniji igrač Dinama. Cifra se ne spominje, ali ako će biti najplaćeniji, onda se vrti negdje oko 800.000 eura godišnje. Logično je da treba biti najplaćeniji jer je i - najskuplji.Znači li to da Dinamo želi zadržati Olma ili se ugovor nudi tek da bi se stekle bolje pregovaračke pozicije? Sad to, zapravo, i nije bitno, bitno je samo hoće li Olmo potpisati ili ne. Odgovora s njegove strane još nema... Makar, upućeni kažu da on nijednom gestom nije pokazao da želi iz Dinama.Olmo, zasad, još nije dobio ponudu koja bi zadovoljila maksimirsku vrhušku. Ne žele ga pustiti ako netko ne dođe s najmanje 30 milijuna eura, a i to nije konačna cifra. Isto vrijedi i za Dominika Livakovića. Cifra koju nudi Montpellier, pa makar i ona poboljšana, još uvijek nije od onih kojima bi se u Maksimiru razveselili.

Bitno je jedno: Dinamo ove sezone žarko želi u Ligu prvaka. Baš jako žele u najelitnije klupsko natjecanje na Globusu. Osim što ih ponude još ne zadovoljavaju, i to je razlog zašto se nećkaju oko prodaje Olma i Livakovića. Naime, javila se ideja da se taj bitni dvojac ne prodaje do saznanja hoće li se Dinamo plasirati u Ligu prvaka ili ne, dakle želi se čekati sam kraj prijelaznog roka.
    Jer ako se Modri plasiraju u Ligu prvaka, zaradit će toliko novca da, zapravo, i neće trebati nikoga prodavati. U klubu su izračunali i došli do brojke koja ih sasvim zadovoljava. Druga je sad stvar hoće li se takva računica svidjeti Livakoviću i Olmu. Kad bi se Dinamo, recimo, plasirao u Ligu prvaka i kad bi Olmo potpisao novi petogodišnji ugovor, e onda bi Dinamo imao ovce i novce.

Stiže li Kahlina?

Dakle, po novoj ideji Dinamo želi zadržati svoje nabolje eksponate, Livakovića i Olma, barem do kraja kvalifikacija za Ligu prvaka. Što ne znači da se već ne brine što će se dogoditi ako odu. Čuli smo da bi u slučaju Livakovićeva odlaska u Maksimir mogao doći Kristijan Kahlina iz Gorice, a ako ode Olmo, dolazi Luka Ivanušec.
    reziser

Dan nije mogao ljepse poceti.
  • reziser
    6.9k

polako
    to je dinamova ponuda
    vidjet ćemo da li će je olmo prihvatiti
  • Infinity
    16.6k
    Da, ali da bi Olmo to prihvatio Dinamo je prvo morao ponuditi tako da cu se radovati ovom potezu. Ako Olmo odbije onda jbg, Dinamo je pokusao, a on ne bi bio ni prvi, a ni posljednji koji je odbio ponudu Dinama. Bitno je da Dinamo pokusa.
  • deda
    34.1k
    Fakat sam dojma da pišu da bi pisali. Ako je istina onda je to jeben iskorak. Hm, možda je lepi došao isprat grijehe :halo:
  • deda
    34.1k
    U hnl je s druge strane Kahlina najbolje što se nudi pa ima logike
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions