Tako da su to za mene samo jeftini izgovori da se prikrije nesposobnost SD, trenera, uprave. — Orc123
Da klub ne funkcionira ne bi se mogao zavraiti ni jedan izlazni tranafer, a ko sto vidimo tu nije bilo problema. Tako da su to za mene samo jeftini izgovori da se prikrije nesposobnost SD, trenera, uprave. A ovo sto cacic radi je samo radi njegovog ega. On sad nece dovesti pojacanja iz principa iako bi sad mozda i zelio sad sigurno necw samo da se ne vidi da je pogrijesio u peocjeni. To je teski egoista. Ne mogu vjerovati da jedan klub, europski klub vodi deda sa 70 godina i to vodi sve bitno u klubu. Covjek koji nema samokriticnosti ni zrno, koji misli da sve zna, koji ce sve napraviti da peikrije svoje neznanje bez obzira da li je to na stetu kluba. Znaci alijepac vidi da nemamo l. Beka, da fali zadnji vezni i da fali minimalno jedno krilo. U situaciji kad imas sve ovlasti ti ne reagiras a tu su ga neki opravdavali po ljetu kao da ga uprava nije ispostvovala ovo ono. Mi od 6 poluvremena odigrali jedno kak spada, s tim da smo igrali sa klubovima iz donjeg dijela HNL. — Orc123
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.