• SAS1987
    15.7k
    nije sad da ga nešto posebno pratim ali jasno je kazao u posljednjem podcastu da za "mamićeve ljude nema mjesta u klubu". Isto tako se meni čini da on zagovara "treću opciju".
  • deda
    34.5k
    Ma Ljubo je prva liga dečko, vjerujte.
  • criticus
    3k
    Ok, ok, ok prihvaćam argumentaciju :D
  • NB86
    15.4k
    Glupo je iskreno zaljepit etiketu sta zastupa iz poluizjava na teme koju su samo vezane uz upravljanje kluba, na pocetku polusezone je govorio kako mu nije jasno kako sad nista ne valja a prije 3 mjeseca sve bilo bajno i krasno, tako da mi se cini da nije presretan mamic i co destabilizacijom. U svakom slucaju nije ova tema za raspravu o ljubi.
  • Olmic
    3.9k
    Podignute prijave protiv Antolica i Perasice zbog seksualnog i psihickog zlostavljanna od strane vise zaposlenika. Posebno je zanimljivo da je Antolic placao i angazirao agenciju za lazna komentiranja na drustvenim
    mrezama kao i blacenje BBB.

Ode Antolic la pa pa
  • LovroZG
    1.3k
    Danas smo saznali da Dinamo ima Povjerenstvo za dostojanstvo. S obzirom da su njemu prijavljeni Antolić i Peras, očito je u njemu Mamićeva struja.
  • BlueVelvet
    336
    Pa dobro jel dosta vise, nek se maknu svi vise u pm

Kolko sramocenja klub jos mora proci??
  • NB86
    15.4k
    I onda meni neko kaze zdravko po komentarima na fejsu i insta ima hrpu obozavatelja, stavljam muda na panj ako 50% obozavatelja nisu placeni botovi
  • NB86
    15.4k
    Danas smo saznali da Dinamo ima Povjerenstvo za dostojanstvo.LovroZG

Postoji li beskorisnije zaposlenje od povjerenika za dostojanstvo u ovom dinamu
  • Tradicija bunta
    7.1k
    Ako je ntko ulazio u diskusije sa botovima po internetu na temu kluba vrlo brzo je mogao skužit da rasprava zamre čim se malo proširi kontekst. Ne piše sve u šalabahterima.
  • Ludovic IX
    7.7k
    "Sredinom siječnja 2023. od strane Krešimira Antolića, kao člana Uprave, doživjela sam uznemiravanje kad je u razgovoru Uprave kluba i predsjednika Kluba izjavio: 'Predsjedniče, ja ću u ovom klubu počistiti sve smeće koje se nakupilo, a onda ću otići', pritom misleći na zaposlenike kluba."

- što je antolić stvarno doživio neko prosvjetljenje jer ovo piše u pritužbi protiv njega
  • NB86
    15.4k

Je, njemu je jako bitno pocistit dinamo i onda naravno otici i ostaviti klub navijacima.
  • Ludovic IX
    7.7k
    nebi bilo prvi put da se netko okrene za 180.. više bih volio da je ovo istina nego da nije. jer on ima trenutno mogućnost počistiti to smeće po klubu,. a na kraju pokupi i sebe
  • BlueVelvet
    336
    Pa evidentno je da pokusava pocistiti sve mamiceve ljude iz kluba, samo to ne radi iz nekog altruizma nego vlastite guzice.

Al valjda je svjestan kako ga nitko nece prihvatiti pa makar izbacio i zadnjeg mamicevog dupelizca iz kluba?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.