• Tom Hanks
    4k
    Medutim, zalosno mi je citati komentare kako vas boli kurac za njega.Dino

Nitko nije to rekao za njega već za southampton.
  • Dino
    4.3k
    Nitko nije to rekao za njega već za southampton.Tom Hanks

:up:

Kak deda veli, idemo sad kad krene sezona svi na tribine i potaknimo nekog iz postojece garniture da postane novi “orsic”.
  • Nolifer
    12.5k

"navijam" za Ivanuseca #vrijemeje
  • Eduardo
    26.1k
    Gianluca Di Marzio piše da je Barcelona poslala službenu ponudu Interu za razmjenu Brozovića i Francks Kessieja.

• Ludovic IX
    9.7k
    Od onog mekanog igrača kakav je bio u početku u dinamu do čvrste zvijeri kako sad igra u rennesu. Po meni igrač utakmice jer koliko je lopti oduzeo, sudjelovao u igri i imao par opasnih udaraca.

Igrač koji me najviše iznenadio otkad je otišao iz dinama.
  • marcio amoroso
    45.7k
    Ljirim Kastrati osim što nema pojma o nogometu je i glup. Koja debilčina :vomit:

Prošle srijede igrao je protiv Hajduka u Poreču. Kako ste doživjeli Hajduk?

- Odličan! Ne pamtim bolji Hajduk nego ovaj što sam vidio u prijateljskoj utakmici. Sviđa mi se način kako igraju, posebno kako otvaraju igru i kako su tjelesno spremni. Iznenadio me Hajduk, Pratit ću Dinamo, Hajduk i cijeli HNL neka pobijedi najbolji.
  • Keyser Soze
    16k
    Zašto debilčina? Dao je profesionalan odgovor, ako si očekivao nešto tipa "Dinamo će biti prvak s +20" onda jebiga, al meni je ovo korektno. I realno, koga zaboli lijevo jaje kaj kaže Kastrati, bitno da više nije naš igrač.
  • Mulec86
    431
    Dinamo mu je zaslužan za više nedjeljnih ručkova i komfora u životu. U klubu je s rukom na srcu dobivao lijepe novce, a pokazao malo. Izjaviti ovako nešto u usporedbi svog bivšeg kluba s rivalom je fakat barem meni debilno...ajde da je igral dolje, al veze s tim klubom nema nikakve osim kaje dal dres treneru talijanu.
  • marcio amoroso
    45.7k
    Zašto debilčina?namodi grebza

Zato što ne navija za svoj bivši klub i bivše suigrače u borbi sa najvećim rivalom.!
  • The Undertaker
    8.7k
    Kastrati ostavlja otvorena vrata za angažman u Rijeci i Hajduku. Zato je "neutralan". Najgluplji dio je da on još ne zna razlog zašto je igrački jako pao nakon Lokomotive.
  • Eduardo
    26.1k
    nije samo po tebi igrač utakmice već i službeno.

• deda
    40.7k
    Tko god je potpisao kupnje Kastratija, Čabraje bi trebao biti odstranjen doživotno iz Dinama.
  • Mali dioničar
    18k
    Dobro, to su bile vezane transakcije. Kastrati je došao s Jakićem, a Čabraja sa Špikićem.
  • marcio amoroso
    45.7k
    Čabraja bi čak mogao biti neki rezervni lijevi bek. Ne vjerujem da je puno lošiji od Štefulja. Ljirim je dno dna. Ja goreg igrača nisam gledao u Dinamu, a gledam ga od kraja osamdesetih.
  • Eduardo
    26.1k
    Ja goreg igrača nisam gledao u Dinamu, a gledam ga od kraja osamdesetih.marcio amoroso

Lijepo ga častite za rođendan :sweat: brat Lirim danas puni 24 godine.

BTW - moram se vratiti na Majera i citirati jedan dio iz dnevnika koji je vodio za Germanijak o posljednjim danima u Maksimiru prije odlaska u Francusku. Cijeli tekst imate na linku - Lovro Majer piše za Germanijak: Mojih posljednjih sedam dana u Dinamu

Dok razmišljam o tim vremenima, sjetio sam se prijelaznog roka kada sam došao u Dinamo. Tada sam bio jedini koji je htio u Maksimir, svi oko mene gurali su me u Sampdoriju koja je jako zapela. Nudili su više novaca Lokomotivi, ja bi imao veću plaću, imali su projekt za mene. No, ja sam osjećao kako to nije to. Da ako postoji mala šansa da me u Dinamu žele, da će to biti moj izbor.

Ponekada sam tvrdoglavog karaktera. Jednostavno, nisam želio čuti za ništa drugo. I sjećam se kako me nazvao Andy Bara i rekao: "Lovro, Dinamo te želi. Pripremili su desetku i čekaju tvoj odgovor”. I zamislite taj trenutak. Čitav život treniraš i igraš da čuješ tu rečenicu. Taj tren bilo je jasno kako je Sampdoria prošlo svršeno vrijeme. Ma kakva Serie A, mene zove Dinamo. I na kraju se pokazalo kako sam bio u pravu. Zapravo, tko zna kojim putem bi mi otišla karijera da sam izabrao Italiju, ali znam da se razvila upravo onako kako sam želio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.