• deda
    33.6k
    Komnen asistirao za pobjednički gol Clermonta 2-1 protiv Rennesa u 95 minuti. Također, u 83. minuti izborio direktni crveni karton za protivnika.
  • Sunja86
    1.2k
    Orša ulazi protiv Citya 83 minuta Southampton vodi 2 0
  • deda
    33.6k
    Rrahmani zabija za Napoli :clap: :strong:
  • Mr Anderson
    8.6k
    Rahmani dao gol za Napoli protiv Juvea. Prvo poluvrijeme bio nesiguran u obrani.
  • The Undertaker
    5.7k
    Mislav Oršić je zaslužio tri teme a ne da mu se zaključa i jedna postojeća. Mene je stvarno teško naljutiti ali ne znam koji kurac kome smeta pisati i čitati o Mislavu Oršiću na temi Mislav Oršić.
  • Bosna86
    11.7k
    Pišeš na forumu Zona Dinamo, a Mislav Oršić je igrač Southamptona… Boli me neka stvar za taj klub
  • The Undertaker
    5.7k
    Pa ne čitaj i sve pet. Do jučer smo trebali tribinu imenovati po njemu a sada je igrač Southamptona.
  • Infinity
    16.5k
    Forum ima svoje kategorije u kojima se nalaze teme. Kategorija u kojoj se nalazi tema Mislav Orsic je 'Igraci i treneri'. Mislav Orsic nije ni igrac, a ni trener Dinama. On je bivsi igrac Dinama, a za takve postoji jedinstvena tema.

Netko je dobro napisao, Orsica kao da se danas cijeni vise nego dok je bio u Dinamu. Svi odjednom zele dres Southamptona, a zivo me zanima koliko tih ima dres Orsica s grbom Dinama ili Hrvatske.

Nedavno sam bas imao privatnu raspravu kako je ovo prvenstvo svaki drugi tovar imao dres Hrvatske od Livaje, a nigdje dresova Petkovica, Sutala i Orsica. Sami ne cijenimo svoje, tj. cijenimo tek kad izgubimo.

Neke teme za utakmice Dinama su imale manje komentara nego sad utakmice Southamptona. I te utakmice je igrao Orsic, kao sto je na dresu Hrvatske i Dinama isto moglo pisati Orsic.

Nitko nikome ne brani da se pise o Orsicu i Southamptonu, ali svoju temu na Zoni Dinamo imaju samo aktivni igraci Dinama.
  • deda
    33.6k
    Naša je pogreška što nismo odmah zaključali temu o Orši na dretvi igrači i treneri. Ovako je došlo do nesporazuma. Nema nikakvog razloga za bilo čiju ljutnju.
  • Krizy
    45.8k

Do jučer smo trebali tribinu imenovati po njemu a sada je igrač Southamptona.The Undertaker

Jučer je jučer, danas je danas.
    I Oršić je ovo izjavio prije mjesec pa je danas u Southamptonu.

"Ja ću sigurno ostati i dalje u Dinamu, a Livakovića ćemo prodati. Ako ga sad ne prodamo nećemo nikad"

Ima tema za bivše igrače i to je to, sretno mu i možda se u budućnosti opet otvori tema.
  • deda
    33.6k
    Orša je legenda i ikona ovog kluba. To će uvijek ostati.
  • Dino
    2.8k
    Ovo je nova Orsina tema i mislim da ne bismo trebali raditi iznimku ni za kog. Medutim, zalosno mi je citati komentare kako vas boli kurac za njega. Nepotrebno je govoriti kolki je njegov doprinos u stvaranju kohezije medu navijacima i igracima. Mislim da je odredena doza postovanja prema njemu najmanje sto je zasluzio kad vec ne moze dobiti “tribinu” ili neki drugi oblik spomena na najveci klub na svijetu.
  • Mrvica
    4k
    Vidim da sam ja jedan od onih koji su danas spamali temu Mislav Oršić sa postavom Southamptona za današnju utakmicu, tako da bi se htio ispričat zbog spamanja. A to da smo počeli više cijenit Oršića nakon odlaska nego dok je bio u klubu, to definitivno nije istina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.