Ovo je shit of the last 32 years!Molim malo pojašnjenje kome je 90tih otet Dinamo? — Armagedon13
Ne da sam samo ponosan na povijest kluba i razdoblje 1945-1991 nego se divim tome u što je klub bio i u što je izrastao.ponosan sam na Dinamovu povijest 1945. - 1990., dobro znam sto je znacio i simbolizirao, ali to se razdoblje toliko iritantno romantizira da nekad stvarno nisam siguran misle li ljudi doista da smo tada u klubu valjda birali upravu po sistemu jedan član jedan glas, a o imenu Dinamo se odlučilo na agori gdje je narod dizao ručice pa nakon žustre, ali ugodne, civilizirane i demokratske rasprave izglasao sveto ime. — Neki tip sa Zapada
1č=1g u razdoblju komunizma, nepotrebno je i spominjat, tim gore zvuči da danas udruga građana nije ni blizu toga. — NORTE
Možda je malo nespretno napisano, naravno da nije bilo toga, a s 32 godine demokracije i u EU, u 2023. jedna udruga građana i dalje ustrojena po nalogu pravomoćno osuđenog bjegunca...Nisam skužio ovu rečenicu.
Nadam se da ne misliš da je Dinamo za vrijeme komunizma bio ustrojen po sustavu 1 član 1 glas. — Mali dioničar
nekad stvarno nisam siguran misle li ljudi doista da smo tada u klubu valjda birali upravu po sistemu jedan član jedan glas — Neki tip sa Zapada
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.