• Orc123
    12.4k
    Krilo lijevo ili desno i tako nebitno...treba nam barem jedno keilo...kapitalac....nije da nemamo za biber!
  • Neki tip
    21.3k
    Rukavina je sigurno potencijal, i dobit će svoju priliku, ali sigurno ne takvu da s Hajdukom 6 bodova iza leđa postane nositelj igre na lijevom krilu.

I zamijeni ni više ni manje nego - Mislava Oršića.
  • Keyser Soze
    14.7k
    Wilsondinamo vitez

Ah da, Wilson... Igrač koji je protiv Celtica promašio sve živo i neživo, imao tipa 1 gol u prvenstvu i onda po povratku u Sporting zabio golčinu koja je bila gol mjeseca u Portugalu. Baš smo znali te bisere pogodit.
  • Orc123
    12.4k
    Onace taj wilson je u sportingu i bragi bio odlican...jednostavno nije se uklopio kod nas
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Ja i dalje imam osjecaj da ljudi ne shvacaju da rezultati ne dolaze od "projekta kluba" nego od kontinuiteta i iskusnih igraca koji nose klub. Projekti ce doprinjet rezultatima dok su u klubu, ali cim odigraju 3 utakmice kako treba u komadu oni odlaze za lovu koja puni proracun. Dinamo mora pronaci dugorocnije rjesenje s kojim ce Rukavina u rotaciju. Nazalost, meni se cini da se malo toga i radi jer ono Menalo, Bockaj, Spikic, a moze i Ivanusec..
  • Neki tip
    21.3k
    Kakvo je stanje sa Kačavendom?xFire

To trebaš pitat liječnike mu i fizioterapeute.
  • Infinity
    18.9k
    Već spominju Sportske Peru ko zamjenu :monkey:Captain America

S obzirom da LB igra Ljubicic meni je odmah palo napamet da bi Bockaj mogao igrati ispred njega. Nisam htio pisati, jer sam se bojao da bi to mogao netko procitati i reci da je dobra ideja. Sad... :roll:

Peru cijenim, smatram da je trebao dobiti vise prilike u jacim utakmicama, ali na Orsicevoj poziciji trebamo nekog manijaka koji ce brzo uciniti da zaboravimo Orsica. To nitko od igraca u Dinamu ne moze. Ja bi cak radije tu trpio nekog klinca od 17-18 godina nego gledao Menala, Spikica, Peru itd. A vjerujem da cemo na proljece mnoge tu gledati. Ako netko sastavi dvije dobre utakmice bit ce sranje.
  • Orc123
    12.4k
    Znaci po mnogima pojacanja nam ne trebaju? Tako je...nek se novci ulupaju negdje drugdje....mi cemo i dalje rasprodavati i pojacavati se unutarnjim rezervama! Top...i neka nas prcaju zasluzili smo....klub sa proracunom od 60 mil eura proda najboljeg igraca i krpat ce se igracom bez pozicije i klincom od 18g....top! I ne moze nam biti bolje
  • Nolifer
    11.9k
    To trebaš pitat liječnike mu i fizioterapeuteNeki tip sa Zapada

Jer tu se spominjao kao moguće pojačanje, prije ozljede, pa sad je prilika da ga se ugrabi
  • NB86
    16.9k

Nema logiku trazit "dugorocnije" rjesenje s kojim ce rukavina u rotaciju jer ili jedan ili drugi na takvo sto nece pristat, ako pricamo o pojacanju od 5+ mil eura.
    Ne mozemo si priustit 5 klinaca bez seniorskog nogometa u prvoj ekipi ali generacijske talente poput gvardiola, baturien i rukavine moramo jer se od njih zivi. Ako se odlucilo da je rukavina taj onda je spikic/rukavina za lijevo krilo sasvim ok jer je spika vec pokazao da je u hnl-u sposoban radit razliku. Logicno je onda trazit dugorcno rjesenje/kapitalca desno jer onda ne zatvaras poziciju rukavini.
  • Infinity
    18.9k
    Skupljamo pare za stadion :cool:
  • Zagi
    10.5k
    Točno tako.
    Zamjena za Oršu kratkoročno Špikić , dugoročno Rukavina.
    Kupiti pošteno desno krilo, defanzivnog veznog i desnog beka, vidjeti kako će Ljubo lijevo. Stopera da zamjena za Šutala bude spremna.

Tako se ojačava momčad. Boljeg ili jednakog Orši nećemo naći, a Rukavini se ne smije zagušiti razvoj (a niti ga treba baš u vatru odmah ali zato je tu Špika).
  • SAS1987
    17.8k
    Tomek navodno blizu Maribora :smile:
  • Orc123
    12.4k

Da naravno. Franjic, majer, orsic, jakic...zadnji top transferi. Zamjene koje amo doveli za njih su? Unutarnje rezerve naravno....gvardiol otisao ajde za njega smo doveli sutala ali on ozlijeđen tako da....ajde kad vi tu praksu podrzavate neka....otici ce i kostur koji je jos tu od prije 2-3 god pa cemo onda vidjeti...mladima dari priliku ali oni ne mogu biri noaitelji...baturina je vec tu duze od godinu dana pa nije nositelj...kako da to onda bude Rukavina,? Moze spika i on ali onda treba traziti desno krilo!
  • Orc123
    12.4k

Potpisujem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.