• xyz
    840

Znači da je transfer 11.5. Hahahaha... Kakav hohštapler i folirant. U državi je mnogo toga srozano, ali novinarstvo je na samom dnu.
  • dZg1986
    570
    Ocito je inzistirao na odlasku i mislim da je ovo u redu sto mu je Dinamo omogucio. Kad tad je moralo doci do rastanka. Ne mozes mu dvaput odbiti transfer u najjacu ligu svijeta nakon svega sto je dao Dinamu
  • plavi67
    924
    šteta, nismo se ni oprostili što znači da ćeš morat ponovno obuć jednog dana dinamov dres!
    sretno u engleskoj !
  • Ali
    2.7k
    Ma mozes ga zadrzati posebno jer ide u davljenika za nikakve novce. A taman si je otskrinuo i Dalicu pokazao da je zasluzio vise minuta.
    Jos jednom Antolicu napzsi se k... sa ovim tjeranjem najvrijednijih igraca za kikiriki i to pod okriljem noci. Ruse nje image kluba koja se sad svrstala u rank sa Hajdukom kojima smo se godinama rugali kako su nesposobni.
    A o ovom PR uljepsavanju tipa usteda na placi, dabogda vam svima redom stedili na medicinskoj skrbi kad vam zatreba
  • NB86
    17.5k

Zasto pises da se tjera orsica kad su svi pisali da je vec dogovrio sa sotonom sve prije nego je dinamo dogovorio cifru, i da orsic zeli ici. U kojem svemiru je to tjeranje ?
  • Mr Anderson
    19.4k

Kaj pričaš ti? Tko ga tjera? Želio je ići u Burnley pa ga se nije pustilo za veću lovu jer je naslov bio u opasnosti. Sad želi u Soton. Kako mu opet zabraniti da ide?
  • Mara Wolfl
    9
    Sretno Orsa ti si jedan od najvecih u povijesti kluba ,nadam se da ces se vratiti štoviše siguran sam .
  • BBB Mataa998
    2.8k

Nisi ti bas dobar sa glavom...
  • Ali
    2.7k

Pusti ti moju glavu, nisam ga ja prodao bez oprostaja od navijaca pod okriljem noci za iznos manji nego Biuk u MLS ???
    Ak je tebi to ok, idi na poljud i navijaj za nikoliciusa kao i natolica kretene
  • miro
    9k
    Šteta :sad: samo mi je žao što ne ide u bolji klub
  • Keyser Soze
    19.5k
    rai4xeya2sddw6fn.jpeg

Ponosan kaj sam bio jedan od onih koji su držali ovu ikonu i cijelu našu slavnu generaciju na koreografiji.
  • BBB Mataa998
    2.8k

Bez oprostaja od navijaca pod okriljem noci?
    Kako da se oprosti od nas ako se prvenstvo trenutno ne igra a nijedan klub kojemu gori pod nogama nece cekati drugi mjesec da bi Orsa zaigrao pred navijacima. Koga briga sto Hajduk radi i za koliko prodaje?
  • NB86
    17.5k

A tebi je ok odbijat sve ponude i zadržat igraca koji je izrazio zelju ici iz kluba nakon sto je odradio 4 godine ovdje ? Pita li se ista mislava orsica ili si samo ti bitan u ovoj prici klaune
  • Keyser Soze
    19.5k
    bez oprostaja od navijacaAli

Ako je 4 tisuće ljudi došlo pozdraviti njegov ostanak, odlazak bi duplo manje.
  • plavi67
    924

ne treba se druge vrijeđati, nepotrebno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions