• Orc123
    12.4k
    Ode Orša...ostaje veliki žal ali je zasluzio to.
  • xyz
    840
    Ode Orša...
  • IstokKa96
    857
    Kakav odabir kluba...strahota
  • Orc123
    12.4k
    Inace ocito da ova struja preferira Olivarija. U zadnje vrijeme on uvijek prvi sve objavljuje.....
  • Mr Anderson
    12.7k
    Jebi ga. Preko noći se neće moći dovesti prava zamjena, to je sigurno. Možda dovesti nekog na posudbu da se slučajno ne ugrozi naslov.
  • Eduardo
    24.9k
    Ovo je sve... JBT Olivari pa kako ti nije neugodno pisati ovakve umotvorine :vomit:

Oršić je već otputovao na liječnički pregled u Southampton, a vrijednost posla s bonusima iznosi osam milijuna eura, to je najveći transfer Dinama u povijesti za igrača od 30 godina. Uz to Dinamo je uštedio i tri i pol milijuna eura na Oršićevim plaćama u sljedeće tri godine. — Olivari
  • Ali
    2.7k
    Nabijem Antolica i njegovog Prolivarija za ovu sramotnu prodaju !!!
    Mrsh gamad pohlepna, poslat najboljeg strijelca u povijesti bez oprostaja i to u sigurnog davljenika za 6mil€
    Nadam se da vam je ovo zadnji potpis u maksimiru koji ste odradili!
  • Mr Anderson
    12.7k

A očito je Orši najbitnije da je to Premier liga. Prošle godine je htio u Burnley, sad u Soton. Svjestan je i sam da ga u ovim godinama neće zvati netko iz top 7-8 klubova PL.
  • Orc123
    12.4k
    Bili su svijesni da je velika mogucnost da Orsa ode, slijedom toga trebali su imati i spremne zamjene. Ako ih nemaju onda smo neozbiljni
    ...
  • Neki tip
    21.3k
    Hvala Logistika, zakonom bih zabranio komentiranje bez dijeljenja linka, izvora info..

Jbt pocnu svi komentirati ko da upravo gledamo svi u vijest na Jutarnjem. Pa daj linkaj vijest pa onda komentiraj do mile volje..

I drugo, zakonom bih zabranio ovakvo pisanje:

"vrijednost posla s bonusima iznosi osam milijuna eura, to je najveći transfer Dinama u povijesti za igrača od 30 godina. Uz to Dinamo je uštedio i tri i pol milijuna eura na Oršićevim plaćama u sljedeće tri godine."

Edit: sori @Eduardo vidim da si već stavio :up:
  • blackbully
    4.5k

Naježio sam se na ovo... užas.
  • Logistika
    1.4k
    kolika tuga u meni
  • Krizy
    58.8k
    Nije ni počeo tako da ćeš se načitati :lol:

Oršiću sretno, jako sam tužan zbog odlaska.
    Navijam za ispadanje Southamptona pa eventualni povratak Oršića na ljeto
  • Oluja
    5.4k
    Želim Oršiću svu sreću u daljnjoj karijeri i hvala mu na svemu što nam je dao, a dao nam je jako puno.
    Ne mogu opisati koliko mi je žao što odlazi.
  • flexXy
    3k
    Uvjerljivo najgori transfer u povijesti kluba. Strah me sta ce se dogadat do kraja prijelaznog roka da nam nebi titula na kraju bila ugrozena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.