• IstokKa96
    882
    Kakav odabir kluba...strahota
  • Orc123
    14.2k
    Inace ocito da ova struja preferira Olivarija. U zadnje vrijeme on uvijek prvi sve objavljuje.....
  • Mr Anderson
    15.7k
    Jebi ga. Preko noći se neće moći dovesti prava zamjena, to je sigurno. Možda dovesti nekog na posudbu da se slučajno ne ugrozi naslov.
  • Eduardo
    27.6k
    Ovo je sve... JBT Olivari pa kako ti nije neugodno pisati ovakve umotvorine :vomit:

Oršić je već otputovao na liječnički pregled u Southampton, a vrijednost posla s bonusima iznosi osam milijuna eura, to je najveći transfer Dinama u povijesti za igrača od 30 godina. Uz to Dinamo je uštedio i tri i pol milijuna eura na Oršićevim plaćama u sljedeće tri godine. — Olivari
  • Ali
    2.7k
    Nabijem Antolica i njegovog Prolivarija za ovu sramotnu prodaju !!!
    Mrsh gamad pohlepna, poslat najboljeg strijelca u povijesti bez oprostaja i to u sigurnog davljenika za 6mil€
    Nadam se da vam je ovo zadnji potpis u maksimiru koji ste odradili!
  • Mr Anderson
    15.7k

A očito je Orši najbitnije da je to Premier liga. Prošle godine je htio u Burnley, sad u Soton. Svjestan je i sam da ga u ovim godinama neće zvati netko iz top 7-8 klubova PL.
  • Orc123
    14.2k
    Bili su svijesni da je velika mogucnost da Orsa ode, slijedom toga trebali su imati i spremne zamjene. Ako ih nemaju onda smo neozbiljni
    ...
  • Neki tip
    21.3k
    Hvala Logistika, zakonom bih zabranio komentiranje bez dijeljenja linka, izvora info..

Jbt pocnu svi komentirati ko da upravo gledamo svi u vijest na Jutarnjem. Pa daj linkaj vijest pa onda komentiraj do mile volje..

I drugo, zakonom bih zabranio ovakvo pisanje:

"vrijednost posla s bonusima iznosi osam milijuna eura, to je najveći transfer Dinama u povijesti za igrača od 30 godina. Uz to Dinamo je uštedio i tri i pol milijuna eura na Oršićevim plaćama u sljedeće tri godine."

Edit: sori @Eduardo vidim da si već stavio :up:
  • blackbully
    4.6k

Naježio sam se na ovo... užas.
  • Logistika
    1.5k
    kolika tuga u meni
  • Krizy
    64.3k
    Nije ni počeo tako da ćeš se načitati :lol:

Oršiću sretno, jako sam tužan zbog odlaska.
    Navijam za ispadanje Southamptona pa eventualni povratak Oršića na ljeto
  • Oluja
    5.9k
    Želim Oršiću svu sreću u daljnjoj karijeri i hvala mu na svemu što nam je dao, a dao nam je jako puno.
    Ne mogu opisati koliko mi je žao što odlazi.
  • flexXy
    3.1k
    Uvjerljivo najgori transfer u povijesti kluba. Strah me sta ce se dogadat do kraja prijelaznog roka da nam nebi titula na kraju bila ugrozena.
  • IstokKa96
    882
    Izabrati southampton u odnosu na dinamo je jednako kao i monzu u odnosu na dinamo...na stranu navijacke oci, izazovi i sve vec receno na prethodnim stranicama u korist takvih odabira...fala Mislave i sretno!
  • Markelo
    3.6k
    Svaka čast Englezima na poslu. Za te pare dobit ovakvog igrača, e to je pravi posao.

A mi, nama ostaju obračuni kriminalaca u klubu i novinari kao što je Droljivari.

Orša sretno u premiershipu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.