• Orc123
    12.6k
    Ocito je da ce otici samo se jos ne zna gdje....
  • Yery
    106
    Kako je krenulo ja mislim da ostaje ipak.
  • xyz
    840
    Zašto ne ponudimo Southamptonu Menala za taj iznos?
  • Keyser Soze
    14.8k
    Ja ne želim da držimo nezadovoljnog igrača u prvih 11. Dečko očito želi otići pod svaku cijenu i zaigrati Premier ligu što je po meni veliki rizik jer vrlo lako može igrati championship iduće sezone, ali mu je očito i to veći motiv od Dinama i HNL-a u ovom trenutku.
  • Zagi
    10.7k
    Najgore je kaj će ta trakavica sada trajati cijeli prijelazni rok.
    Ne znam jel mi gore čitati o prodaji Orše ili ovim govnima sa kata iduća 3 mjeseca.
  • NitkoBitan
    29.1k
    Nek ga se posalje na posudbu ovu polusezonu za milju dvije , ionako ga gledaju kao vatrogasno rjesenje a mi osvajamo HNL i bez njega.
  • Captain America
    20.4k
    Everton je pred kraj prošle sezone plesao po rubu bankrota. Sumnjam da su se magično oporavili, a lova od Richarlisona je brže-bolje spiskana.
  • Logistika
    1.4k
    ako ga posaljemo na posudbu bubam Everton vratili bi ga kao Vlasica...debelog,psihički rastrojenog...a s obzirom da nije njihov pitanje koliko bi ga gurali da igra...sjebao bi sve sto je radio 3 godine...prevelik rizik za samog Oršu otići tako...jedino,ako mu reprezentacija uopce nije fokus pa mu svejedno jel igra Premiership,Championship...uzdam se jos u Oršinu pamet,i da neće otići u ove vrlo neizvjesne klubove
  • plavi72
    1.6k
    Povećao bih ugovor Oršiću i riješio sve,a tko će mu povećati dok traje borba za fotelje.
  • Neki tip
    21.3k
    Povećao bih ugovor Oršiću i riješio sveIgor

Ma naravno, jer u ugovoru je problem.
  • Logistika
    1.4k
    a to bi ti...ti bi ja...ali ovi nisu u stanju skupiti potpise kamoli kupiti sebi barem malo mira,a Orša bi bio idealan...nazoves ga,pitas Orša koliko je dosta godišnje da to riješimo jednom za svagda ! I u ponoć izađeš sa vijesti ORŠA NIJE NA PRODAJU !
    to je naš zlatni dečko...e tako kupuješ ugled,i na tržištu i medu narodom...steta da je ova ponuda za Oršu došla u najgorem mogućem trenutku,inace mislim da bi bila glat odbijena ,da ne bi ovi hoštapleri engleski morali ni dolaziti na pregovore
  • Orc123
    12.6k
    Pa covjeku nije do ugovora nego mu je ovo zadnji vlak da uhvati zivot i transfer u najbolju ligu svijeta. U potpunosti ga razumijem, zasluzio je to svojim radom i predanoscu...on vec sad ima 1.2mil eura, nece on dobiti puno vise tamo. Sigurno je i on mastao da ce svakih par dana istrcati na punim novim stadionima i igrati protiv najvecih zvijezda o to ne samo 6 utakmica kao u dinamu nego svaki vikend.
  • Logistika
    1.4k
    ali sta ces onda u klubu u kojem su 75+ posto šanse da ces taj san igrati 15 utakmica...razumijem sta zelis reci,Orša je dečko kojipo svemu zaslužuje svaki vikend igrati na pozornici Chelsea-Dinamo...razumljivo je da kad izlazi na teren da mašta radi,a svjestan si svoje kvalitete...sjebala je ta engleska i bolje igrače...ebala ga i ta Engleska,daj odes u Spanjolsku negdje budes gospodin covjek,nek nazove Rakitica i Modrica nek pita gdje im je bolje :)
  • Mr Anderson
    12.9k
    Southampton ima realne šanse za izvući se ako se pojačaju. Danas igraju s Nottinghamom koji im je direktni konkurent. Kao što su već mnogi napisali, nije stvar u novcima za Oršića, nego u sportskom motivu. Ja ga apsolutno shvaćam.
  • Orc123
    12.6k
    Sve mi to jasno ali ovo je njemu zadnji vlak, on je sad na vrhuncu....za par godina pocet ce stagnirati...evo primjer Ademija. Ademi je prije sezonu-dvije bio igrac za top klubove ali sad se visi lagani pad u formi i nije to vise onaj ademi koji jede teren....godine cine svoje...nema puno peimjera ko Modric. Orsic sada u top godinama i ima ispred sebe jos odlicne 2-3 sezone i vidi se da ima zelju se okusati u najjacoj ligi i mi ga moramo ispoštvovati....nitko nije zavrijedio vise od njega to!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.