• Logistika
    1.4k
    imaju šanse,al bi kupili Ronalda za 9 miliona ako može...dabog se ne izvukli !
    a jesu mi se zgadili pa veći kokošari dugo nisu došli po nekog u Maksimir
  • Logistika
    1.4k
    Orša ako želi ići,nek ide...njemu bilo šta reći nema smisla ! nema riječi za te vriskove za njegove golove,i tu radost
    Orša kao igrač u svojoj najboljoj formi ikad,treba ići u klub koji mu ne mora garantirati Ligu Prvaka,ali mora mu garantirati do kraja ugovora najvisi rang te lige...po meni,sve te ponude iz engleske su od klubova koji mu ne mogu garantirati Premiership nagodinu,a kamoli za 3 sezone...a kamoli da mu mogu garantirati dugoročni plan sa rosterom...za Oršu toliko sve najbolje u životu,da ako ide,nek i ide negdje gdje ce uzivati...zato bi ga i volio u Spanjolskoj,ali Oršu se pita naravno
  • Orc123
    12.6k
    Da on to ne zeli ne bi prihvatio ponudu i Burnlya i southemptona....znaci da mu je to zelja
  • Mlađi referent
    13.5k

Zanimljivo ako je istina da je zapelo na bonusu, a ne na osnovnoj cifri
  • Neki tip
    21.3k
    Pa ovi djeluju ko da u Serie A nastupaju, a ne PL.
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Tu bi ih i ja lupao, s jedne strane Orsiceva cijena je definirana tako kako je i oni to koriste. S druge strane klub ne smije ostat corav na motiv i stanje kupca. Ostanak u ligi njima vrijedi preko 100 mil. eura i tu je legitimno trazit bonuse. Cak su trazili i malu cifru :grin: Od RBLa trazis za LP, od Bayerna za osvajanje LP itd..
  • Orc123
    12.6k
    To je kad su bili u zg
  • Ali
    2.7k
    Ljudi jos jedna usporedba za ine koji kazu da treba Orsa u South...
    Ako neki jebeni LAFC klub star sest godina u nekoj mls koja je 70koplja iza premiershipa da 6,5m€ za nekog klinca padavicar koji izgleda kao da je trenirao Hugh Laurie (dr house) onaj sa treniranjem padanja in the box. A mi bi trebali se zadovoljit sa 5 milja na rate plus nategnuti bonus od 1,4m ako ostanu u ligi a upravo ih nothingam gazi u rangu belupo gorica tekma.

Pa to je vrijedjanje mozdanih vijuga a ne ponuda o kojoj se treba razmatrati.
    To sto ovaj ima 10g manje, pa kaj onda Biuk nebu nikad ni pola Orse ni po karakteru ni po doprinosu ni potezu i to nema veze sa godinama, ili znas ili neznas...
  • Efes Pilsen
    11.8k
    lupi Orsa ostani ako imas instagram, nemoj bit cicija.
  • Logistika
    1.4k
    Orša ako gleda Arenu sport nek se zapita jel tamo zeli biti
  • thadd
    108
    Meni iskreno nije jasan ni Mislav ako je uopće istina da želi pod svaku cijenu ići u Englesku, ne vidim niti jedan razlog osim možda 2-3 utakmice protiv najvećih klubova u toj ligi a opet igrao ih je već i u ligi prvaka i za reprezentaciju.

Ne vjerujem da je takav dečko pa samim tim ni ne vjerujem da bi on uopće išao u ovaj Sotenhempton radi 3-4 mjeseca i onda si već u drugoj ligi, dok dođeš, dok se snađeš, dok dočekaš jedan sunčan dan, već si u čempionšipu.
  • Logistika
    1.4k
    na to sam i ja išao...ajde da te traži Fulham koji je sad sedmi pa imas sezonu i pol top nogometa...nego ovi bi vrlo moguce mogli ispasti i onda odjednom zaglaviš u ligi 24 na "tučnjavama" sa ovakvima
    yigyeexiq8wa58a5.jpg
    i sve to po divnih 365 sunčanih dana u godini...ako odigra tri sezone Spanjolske mogao bi jos nesto dati mozda i u dinamu,ako iduce sezone zavrsi kojim slucajem u Championshipu...sta onda jbt...igras jednu od najtezih liga na planeti (taj Championship) koji nitko ne jebe 2 posto generalno...
  • marcio amoroso
    43.5k
    Više komentara nego ljudi na tribini. Baš me zanima koliko od tih vrlih pisaca je otišlo na prvu tekmu poslije prošle zimske stanke i zahvalilo Orši na ostanku. 4174 ljudi je došlo da se zahvali Mislavu na utakmici protiv Rijeke. Vauuuu

Uvjeren sam da ih je bar 17 tisuća napisalo Orsaostani i pametovalo po netu da mu je pametnije ostati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.