• Logistika
    1.5k
    sve to stoji...ali odlazak Orše sa trideset godina za 6 mil je idiotizam...Orša pred sobom ima minimum jos 4 5 godina top nogometa. Jednostavno treba zaokrenuti priču...ako mozete,nadite si nizozemca za te pare. Ili nek plate tamo 40 miliona...nije da nismo i lošije mozda prodavali za bolje novce...pa ljudi na konto čega smo za Pjacu uzeli 20+ miliona,na konto godina? preko 20 miliona
  • Ali
    2.7k
    Pa ljudi svima je nama jasno da su englezi, argentinci, portugalci, brazilci, francuzi u najvisem ranku cijena. Da su nizozemci, belgijanci ... u nesto nizem i da smo mi u trecem razredu.

Ali to ne znaci da lijevo krilo ville vrijedi 117, a lijevo krilo Dinama 6 !!! Usput mi smo po uefa ranku 30, a villa nine ni u top 100.
    Razlika u godinama je 2,5 godine (zanemariva) , ucinak neusporediv u korist Orse. Dakle nek je sve kaj za Grealisha moze vrijedit 5-6x vise, ali 16x , sorry al to je podcjenjivanje.
    Ak je taj isti Southampton prosle godine (koja se jos smatra covid) platio 18m€ nekog Armstronga kaj je ove godine zabio u 19 utakmica 1 gol i jednu asist. Onda nek si stave ponudu od 5-8 m€ u d... jer to je podcjenjivanje.
    I kad ih tako sprasis onda drugi znaju koliko cijenis svoje igrace. A ne kao kmecavci sa poljuda, pises naslove po SN glasilu kako dragulja neces prodati ispod 20m, a onda nekom glupom ameru prodas na prvu ponudu, jer ovi znaju da kasnis sa placama i ne placas obbeze orema dobavljacima i znaju svi da ti gori pod noktima... To su osnove trgovine. A ne brojis zadnje dane u fotelji pa kazes , preko SN glasila, decki dignite sa 5 na 7 i uzmite igraca , a naravno zna se kaj nama od toga ide...
  • Zagi
    13.7k
    Ako govorimo čisto o brojkama, zahvalnije je uspoređivati transfere Manea u Bayern sa Oršom nego Grealisha u City.
  • Yery
    111
    I na twitteru sad pročitao ovo
  • NB86
    17.4k
    Bas sramotna ponuda, nek za tih 5 milijuna kupe nekog engleskog poluinvalida koji ce za dvije godine igrat sunday ligu.
  • Captain America
    20.4k
    Inače čobani su platili golmana iz Cityeve mlade momčadi 14 milijuna, a za igrača koji bi ih trebo spasit nude 5. Tornjajte u Championship :vomit:
  • cursed
    17
    Hello Dinamo fans, Southampton supporter here.

This news that we are haggling over pennies is no surprise - we are not a serious club. Sorry for bothering you with this saga, and enjoy Orsic for a few more days at least.
  • Odglavedopetedindijete
    97
    Cursed ti imaš veze sa Southamptonom kao i ja. Ne prodaj maglu narodu, znamo svi da si neki nas dinamovac s fake profilom hahah
  • Logistika
    1.5k
    po meni ce dinamo ovdje najvise profitirati ako odjebu sve engleze,za primjer ostalima...za buduće neke transfere...pa ce i nasi dobiti vise na cijeni...glupo mi je ako Orša želi ići da ga se daje pošto poto,pogotovo nakon minuta koje je na SP odigrao...jbt sad bi svi Oršića za 4 5 miliona...usrani englezi da nas tako podcjenjuju koji su dobili porcije i od Orše i od Dinama i od Reprezentacije...bahatluk,ne sjecam se zadnjih godina tko je to u premiership dolazio za takve novce,iz trece ekipe svijeta,asistira,zabija,bori se...discipliniran maksimalno...
  • NB86
    17.4k
    Everton je isto u rasulu, trener na rubu otkaza, sportski sektor katastrofalan i uopce nema rjesenja za sljedeceg trenera, jako bi me cudilo da oni posalju ponudu kad ni ne znaju bi li ga novi trener koristio.
  • Orc123
    14.2k
    Ocito je da ce otici samo se jos ne zna gdje....
  • Yery
    111
    Kako je krenulo ja mislim da ostaje ipak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.