• maddaddam
    2.9k
    Nisam znao da placaju takve odstete u MLS. Odlican posao za tovariju.
  • Orc123
    12.6k
    Odlican posao za hajduk, los za Biuka
  • Jurki
    18.5k
    gledaj to ovak.. Biuk je napuhani panj od nogometasa. Da kaj valja bi ga neko pokupil iz Europe.
    Taj nije delal prevagu ni u hnlu.
    On i nas Marin su tu negde li la.
  • Jurki
    18.5k
    6.5 i 1,5 bonus
  • Yery
    106
    Dakle ovaj “tweet” koji kao najavljuje bombu odnosio se na prelazak HNL igraca u MLS ??
  • Efes Pilsen
    11.9k
    toliko je generalan da moze bit bilo sta :rofl:
  • Orc123
    12.6k
    A dobeo za njih je to vrh transfwr financijaki....jedan od najvecih. Mi smo za te novce prodali sunjica ili jozu simunovica a oni najveceg talenta....ne kuzim biuka sto ga osim para moze privuc u MLS....za njega nije nikakav korak naprijed...europa je najvecu izlog. Sve van europe je radi para.
  • Captain America
    20.4k
    Inače, ekipa koja bi htjela da mi radimo transfere od 50, 60 milijuna, sad vidite zašto je to nemoguće. Liga ima sranjski status vani pa "najveći talent u generaciji" ode za sigurnih 6,5 milijuna.

Ovo što mi radimo je već vanserijski. Portugal ima 3 kluba s ozbiljnim izlaznim transferima, Nizozemska isto. Kod nas mi radimo čudo, a ostatak neozbiljno da ne može bit neozbiljnije.
  • Jurki
    18.5k
    Biuk je svjestan da je limitiran ko fiček na autocesti pa da zgrne kaj se more.
  • Orc123
    12.6k
    Samo sto je nama transfer od 6mil eura nista a hajduku je 1/4 proracuna....nas proracun je duplo veci nego njihov tako da za njih je to ozbiljna lova..
  • Jurki
    18.5k
    s obzirom da treba nahraniti menađere, i vjerojatno dio transfera ide igracu. Ovi dole budu dobili taman za ratu struje i vode..i naravno materijal da prodaju ljudima price kak su veliki klub. Jebena mitomanija.
  • NB86
    16.9k
    Decki tema je dzg transferi, idite na temu 1. Hnl
  • Carrasco
    6.3k
    pa ovo je zapravo pokazatelj da trebamo raditi veće transfere, ako je klub koji skupine europskog natjecanja nije vidio 12 godina, a u kvalifikacijama ispada od Gzira i Tobola prodao krilo koje je zabilo 5 golova u 52 nastupa u HNL-u za 6.5 milijuna eura onda su mnogi naši transferi smiješni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.