• Infinity
    16.6k
    Ne zelim da se grb s dresa makne, samo mislim da jedna garnitura s malim d ne bi skodila, kao i da bi forsiranje na rekvizitima moglo donijeti ploda. Grb je previse saren za danasnje ukuse, malo d jednobojno se uklopi gdje hoces.
  • LovroZG
    1.3k
    Meni su dresovi super. Iako mi “europski” dres na domaćim tekmama i dalje ide na kurac.
  • ZGBhoy
    1.7k
    Znači ukratko Domaći dres povezivanje s krajem 70tih godina kad je Adidas prvi put bil tehnički sponzor kluba.

Žuti poveznica s gradom Zagrebom i Penarolem iz Urugvaja čiju su komplet garnituru kupili na turneji tamo

A treći kao poveznica s Građanskim (mogli su onda stavit Grb Građanskog)

https://gnkdinamo.hr/hr/Novosti/Clanak/gnk-dinamo-predstavio-nove-adidas-dresove
  • zgšd
    174
    Kaj nije ovaj zuti dres ostal isti?
  • marcio amoroso
    37.5k
    Meni su brojevi sad također puno ljepši.
    Gostujući i ja ne vidim velike promjene osim treće zvijezdice i brojeva.
  • reziser
    6.9k
    što ih više gledam, to su mi ljepši! :up:
    ali plavi je zakon :ok:
  • marcio amoroso
    37.5k
    Ma plavi dres i bijeli šorc čista perverzija :love:
  • ZGV
    3.4k
    Plavi dres VRH...bijele hlačice za svaku pohvalu, pravi old school
  • Mr Anderson
    8.7k
    Jel se zna cijena novog dresa?
  • reziser
    6.9k
    Jel se zna cijena novog dresa?Mr Anderson

cijena? prava sitnica
  • xavier
    12.1k
    Plavi dres nije uopće loš, dapače, iako nisu krenuli u smjeru u kojem smo se @Eduardo i ja nadali. Bijeli donji dio izgleda ok iako sam ja generalno za potpuno plavu kombinacija.

"Europski" dres mi zapravo izgleda sasvim ok, uz iznimku monokromatskog grba, ali ne za Dinamo. Jednostavno mi ta tamnoplavo žuta kombinacija nijedan Dinamo. Da ne govorim kako su sad dva od tri dresa plava što baš nema smisla. Najveći problem je i dalje što će se taj "europski" dres koristiti za ono što ne bi trebala biti svrha drugog/trećeg dresa. Klub mora igrati u prvom dresu kad god može.

Ovaj fluorescentni žuto zeleni mi nikad nije sjeo. To mi je boja za marker, a ne dres.

Sponzor kvari dres. Tovari se žale na Tommy, a mi imamo tiskaru :yikes:

Sve u svemu, zapravo je bolje nego sam se nadao iako da je baš po mom ukusu, nije.
  • markoli
    1.7k
    Sponzor kvari dres. Tovari se žale na Tommy, a mi imamo tiskaru :yikes:xavier

Tommy izgleda kao svjetski brend kraj ovoga što mi imamo...
  • ZGBhoy
    1.7k
    Zanimalo bi me koliko nam Lana plaća
  • Infinity
    16.6k
    Nije problem tiskara, problem je sto im je logo odvratan i sto unakazuje dres za cijenu koja ne vrijedi te nakaze.

Zanimalo bi me koliko nam Lana plaćaZGBhoy

Nisam siguran da zelis znati, ali 50.000 eura
  • Kwedi
    3.9k
    Zanimalo bi me koliko nam Lana plaćaZGBhoy

400 hiljada kuna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.