• ZGBhoy
    1.8k
    Kad bi se trebalo terminirati 21.Kolo.

Slobodan sam taj Ponedjeljak poslije vikenda pa razmišljam ak padne tekma protiv Istre na Subitu da dođem za ZG
  • Efes Pilsen
    12.8k
    "Žao mi je što nismo prvi, ali mislim da će generacije iza nas ovo ponoviti ili otići do kraja", izjavio je pa dodao: "Želimo proslaviti zlato sa Svjetskog ili Europskog prvenstva s vama. A po titulu s našim najdražim Hajdukom ćemo ići, rekao sam ubrzo, neću reći i koje godine."
    :rofl:
  • Captain America
    20.4k
    Moglo bi im božanstvo već ovu zimu šmugnut po zadnji veliki ugovor nakon bronce i sudjelovanja u istoj s golom i asistom. Onda se oni vraćaju na pojačanja iz klase Vučura, Gotala, Mezge i sličnih, a ne Perišića.
  • Bosna86
    12.4k
    - Voljeli bismo da je Skupština 31. prosinca, jer ovo je samo prolazno vrijeme, završavamo godinu sa 12,9 milijuna kuna gubitka, a u stvari smo bolji nego prošle, netto rezultat je bolji za 22 milijuna kuna u odnosu na prošlu godinu. Brjke su više nego dobre - kazao je Matana.
  • Captain America
    20.4k
    Čeka se odgovor Doli sekta NH.
  • maddaddam
    2.9k
    Gledam sažetak Hajduka protiv Schalkea, i u oko mi upada proslava malog Vuškovića, kao puca si u venu?! Ako je i podrška bratu, smatram da je potpuno neprimjerena i promašena, a ne vidim ni poveznicu neku.

https://imgur.com/m48KpEm
  • Jurki
    19.5k
    Mozda je mali Vuskovic talent ali ocito upitne inteligencije.
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Ma ne, to je neka nova fora, viđao sam to često u NBA, neznam kaj bi to značilo
  • maddaddam
    2.9k

Dugo već ne razumijem nogomet.
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Ma nebi ni meni bilo jasno da nisam to viđao već, iako nisam istraživao kaj znači, nije me previše zanimalo haha
  • Zagi
    11.6k
    Podrška bratu, potvrđeno.
    Sobzirom na situaciju, meni je to ok.
    Pametno nije ali razumijem.
  • Ali
    2.7k
    Danas je konacno jedan novinar SD napisao normalan tekst. Vjerovatno ce sutra jadnik dobiti otkaz. Ukratko kaze, ljudi sanjaju da hajduk ima neku imalo znacajnu ulogu u europi, a istovremeno su sretni sa budgetom od 22m€, dok istovremeno Gvardiol se procjenjuje na 120m€, dakle 6 godisnjih proracuna.
    I to je cinjenica koju kad shvate ovi u splitu ce mozda krenuti i raditi sa mladim igracima , a sve ovako dok je samo kratkorocni cilj i zavaravanje sebe i traziti krivce u drugima, hns, dinamu...
  • Navijač Dinama
    10.5k
    Ma ne, to je neka nova fora, viđao sam to često u NBA, neznam kaj bi to značiloImamo Dinamo

U NBA je to iznimka. Radio jedino D Angelo Russel jer mu je to kao "hladnokrvnost" u odlučujim trenutcima utakmice.

Više mi ima ovo smisla da je gestikulirao kao podrška bratu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube