• Carrasco
    7.2k
    U 1316 minuta protiv klubova iz lige petice je zabio 12 golova. Za gol mu je potrebno 109 minuta. Dovoljno za 26 minuta na ovom Svjetskom prvenstvu.
  • deda
    46k
    Deda vam to ponavlja već godinama. :shade:

Nadam se da većina vas počinje biti svjesna. Dinamo je gigant, a može postati još i veći gigant. Dinamo je dragulj.
  • SAS1987
    20.2k
    Dinamo je gigant koji se polako budi ali se jos uvjek nije probudio.

Dinamo treba rasti u svakoj sferi i zato treba povisiti standarde te apsolutno svaku stvar u klubu dici na nivo, dva, tri vise. Od organizacije, marketinga, akedemije, kamp, stadion, treneri, igraca, cistatice itd. Bas sve.

Zato treba pronaci model sa kojim ce puno vise novca zaraditi i od sponzora, i od turista a pogotovo od navijaca.
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    i od turistaSAS1987

Ture po Maksimiru :eyes:
  • serbus
    6k

Ima tu potencijala, recimo za kraj ture prođi niz rotor a iza stupova pendrek lupa da malo i izazova bude... Japanci bi poludili za tim...
  • immerwieder
    1.7k
    u Beču u Haus der Musik možeš dirigirati novogodišnjim koncertom,
    i ako mašeš bezveze, prva viloina se digne i popljuje te,
    tak bi mogli napraviti da se pucaju Liviju penale
    ili trči za MO99 kao Fofana početkom rujna 2022.
  • Krizy
    72.3k
    26 odigranih minuta!!!
    9dh8090on8k46zb7.jpg
  • immerwieder
    1.7k
    MO99

kad bi barem u klubu znali to markentiški iskoristiti
  • Captain America
    20.4k
    Da mi je neko 25.5.2018. reko da će igrač koji je upravo potpisao ugovor s Dinamom obilježit sljedeće 4 i pol godine Dinama i reprezentacije, gledo bi ga ko Engleza koji se po ko zna koji put nabrijava da "nogomet dolazi kući". Taj čovjek je Božji blagoslov s neba za sve nas i kako je Nenad rekao, zaslužuje sve što mu se događa.
  • Zagi
    17.7k
    Al taj zvuk kad ju Orša zafitilji od prečke u gol... Danas i protiv West Ham-a.
    Melodija.
  • Infinity
    21.2k
    Igrac utakmice po meni. Drago mi je da je odigrao ovakvu utakmicu na velikoj pozornici, zabio gol u svom stilu i sigurno ispunio neke svoje zelje.
  • Carrasco
    7.2k
    U 212 minuta na Svjetskom i Europskom prvenstvu ima 2 gola i 3 asistencije. Za gol ili asistenciju mu je potrebno 42 minute.
  • Mrvica
    4.3k
    Kad sam vidio da starta rekao sam svojima Oršić zabija, i gle čuda bio sam u pravu. Toliko mi je drago da je zabio da ne mogu opisat! Svaka čast Mislave!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions