• Efes Pilsen
    11.8k
    Jos cemo dotocit 3 miliona za Selahija nek imaju za kavu.
  • xavier
    12.1k
    Mene ne bi iznenadili United ili City. Naših je još bar 15 milijuna :cool:marcio amoroso

United teško jer kupljen je Martinez ovog ljeta i s Varaneom čini dobar tandem, a United ima drugih rupa za pokrpati. Prvenstveno im treba prava špica, a trebaju vidjeti i što će biti s desnim bekom.

S druge strane, Pep bi se lako mogao "počastiti" Gvardiolom. No trenutno je Chelsea najzaintresiraniji.
  • Nema zaleđa Mikića
    2.4k
    60duogvxg3s2khew.jpg
    Stvarno mi nije jasno razmišljanje naših igrača kao što su Pjaca i evo sada Brekalo. Ne znam koliko ima istine u ovome, i ima li uopće ponudu Dinama, ali bi mu bilo pametnije sam se ponuditi Dinamu nego otići u jedan od lošijih talijanskih klubova.
  • xavier
    12.1k

Ma dobro, Pjaca je toliko ozljeđen da je pitanje želi li Dinamo uopće njega i rekao bih da je odgovor više ne nego da.

Za razliku od toga, Brekalo bi itekako dobro došao. Stvarno je bizarno da igrač koji se do nedavno činio kao budućnost reprezentacije, sad ide u Monzu. Mislim da bi njegov dolazak u Maksimir itekako koristio i njemu i Dinamu.
  • Captain America
    20.4k
    Ne očekujem od lika koji je s 18 gledo kako pobjeć odavde, da s 24 dođe nazad. Ako mu je bolje igrat u ispodprosječnom talijanskom prvoligašu nego izvjesno oživit karijeru i doć do repke poput Petka i Orše, go for it. Ne žalim ga ni najmanje što je ovako završio.
  • Nema zaleđa Mikića
    2.4k
    Ma znaam, samo se razočaram svaki put.
  • Zagi
    10.7k
    Marin i Dilaver u Rijeku bi bio odličan posao i za njih i za nas.

Za Jankovića također. Ako želi (a želi) dobiti priliku u dinamu, to će teško iz BiH lige. Ipak su svijetla reflektora u HNLu neško skroz drugo.
    Zrinjski ga logično želi zadržati do kraja sezone ali ako Niko bude inzistirao, malo oni tu mogu.

Ako ode, posudio bi Zrinjskom Ivana Šaranića. Mislim da za njega uopče nije krilo i da je pozicija na kojoj može najviše pokazati #10. Nek kao Luka nekad, pokaže jel ima kaj u sebi ili ne.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Mislim, ne znam sad koliko ima smisla pljuvat po igračima, a zapravo ni ne znamo da li je Dinamo uopće stupio u kontakt s njima. Recimo sad možda za Brekala traže 10 ili više milja, Monza to može platit, Dinamo to neće platit nikad... (barem ova uprava, makar bi se Brekalo isplatio odma mislim al jbg)
  • Zagi
    10.7k
    Gdje bi Brekalo igrao uopče? Lijevo suOrša i Rukavina, desno Špikić.
    Više je Špika desno krilo nego Brekalo. Iako je bolji igrač, nije toliko bolji desno da pljunemo oko 10m eura za njega.
  • xavier
    12.1k
    Ma ako je transfer 10 milja, onda nemamo što pričati. Kakve to onda uopće veze ima s tim što Brekalo želi ili ne želi?
  • Maki17
    257
    Brekalu ističe ugovor na ljeto i može doći besplatno
  • Captain America
    20.4k
    Ako se već traže free desna krila, treba odmah sad dogovorit Marca Pašalića.
  • Bosna86
    12.3k
    Dilaver u Rijeku bi bio odličan posaoZagi

Ajde Nek mi netko objasni benefite ovog posla za Dinamo (ista kategorija je i Čop)… Nisu to talenti pa da idu na kaljenje… Te dvije posudbe su direktan atak na financije kluba… Da sam vlasnik Dinama, osobu kojoj bi to samo palo na pamet bi probio nogom u guzicu
  • BigZ
    667

Kaj nije on po vokaciji desni bek?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.