• marcio amoroso
    37.5k
    Osobno nisam vidio dvije jadnije momčadi od Australije i Poljske u osmini finala svjetskog prvenstva. Ovo šta ovi Poljaci igraju je dno dna, totalni antinogomet.
  • deda
    34.1k
    Nažalost svako prvenstvo je sve lošije. Sve zbog povećanja broja momčadi. Uopće mi je nezamislivo na što će to ličiti s 48 momčadi.
  • deda
    34.1k
    Ovi Poljaci mi se ogadili za sljedećih 10 godina. :vomit:
  • Jaro
    7.7k
    a sportska nepravda sto su prosli jer pol sata cuvaju fair play prolaz i igraju bunker na 0-2... steta kaj arg nije trebao jos koji gol jer ovo je bas jad...
  • Markelo
    2.8k
    Argentini se fino složio ždrijeb do polufinala
  • Infinity
    16.6k
    Sad zamislite knockout fazu s 32 reprezentacije. Na sta ce to liciti i kakvog ce tu trpanja biti. Nije da ga sad nema, ali barem u knockout fazi nema toliko.

Sad ce Oceanija dati minimalno jednog ucesnika i jos jednog u interkontinentalno doigravanje. Sjeverna Amerika ce imati 2-3 predstavnika vise, a na sta lici Kostarika? Azija ce dobiti jos cetiri, Afrika cetiri. Bit ce brukanja u grupi, a jos ce se netko provuci pa ce biti teskog brukanja u knockout fazi.

Europa i Juzna Amerika imaju potencijal za vecim brojem kvalitetnih ekipa na prvenstvu, a i to je upitno. Samo da UEFA ne da dodatna mjesta ovima iz Lige nacija, jer bi ovi iz C i D lige bili kante za napucavanje.
  • Jaro
    7.7k
    realno i sada su neki europljani upitni...
  • Patak
    3k
    Pa ima jakih europskih momčadi koje se nisu ni sad plasirale poput Švedske i Italije, i tradicionalnih poput Rumunjske i Bugarske koje nisu jake kao nekad, pa ponovo jake Madžarske itd... Volio bi vidjeti i momčadi iz južne Amerike poput Perua, Čilea i Kolumbije, nedostaju i tradicionalne afričke momčadi poput Nigerije, Egipta, Obale bjelokosti, itd...Nek se ljudi vesele...
  • Jaro
    7.7k
    pa ajmo onda komplet cirkus, ukinut kvale i svi koji oce na svjetsko...
  • Infinity
    16.6k
    I ja sam za ukidanje kvalifikacija. Svjetsko prvenstvo kao liga. 32 u prvoj, 32 u drugoj itd. Format s osam grupa kao i do sad. Osam cetvrtih igra play out, cetiri ispadaju, a cetiri polufinalista iz nize lige ulaze. S vremenom bi dobili samo top kvalitet, a imali bi manje reprezentativnih stanki sto bi meni osobno odgovaralo :cool:
  • Patak
    3k
    A ja jesam za kvale, i baš mi je fora gledati te manje reprezentacije na svjetskom, pa jedna Saudijska Arabija pobijedi Argentinu, nezamislivo prije 20 godina. Kvaliteta se ujednačila, nema više potpunih autsajdera, pa evo slabija Australija ispred Danske, top 10 repke na svijetu. A na tribinama lijepo je vidjeti toliko emocija, Japanci, Korejci, Tunižani, Iranci, Brazilci ma svi...
  • deda
    34.1k
    Eto Strahonja i svi u studiju vele da to nikak ne može biti penal. Bas me zanima šta će FIFA i sudačka org reći.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Više vjerujem sucu koji je na SP, koji je prije tog natjecanja vjerojatno prošao hrpu seminara o najnovijim pravilima i ima ponovljenu snimku na raspolaganju, nego mariju strahonji...neš ti autoriteta.
  • Patak
    3k
    Prije je prosječni nogometni kibic znao kad je penal. Sad se mora čekati sudački ekspert da nam kaže što se promijenilo na zadnjem seminaru, ali nisu ni oni sigurni jer se tumačenja razlikuju i među njima, kaos. Još kad zakompliciraju i što je zaleđe onda smo nadrapali skroz.
  • Logistika
    1.3k
    Meni se čini da oni gledaju samo da bude više utakmica,više prijenosa,više prava,više prodaje proizvoda...zato umjesto ukidanja imamo širenja svih natjecanja i po jedni novo klubsko i reprezentativni...čak mi konferencija i nije toliko loša,koliko mi liga nacija nema veze s ničim
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.