• Infinity
    16.6k
    Idu jedni na druge u cetvrtfinalu. Bit ce show ako Argentina zavrsi druga. Francuska bi isla na Argentinu, pa na Englesku. Sve tri reprezentacije su u uzem krugu favorita, a dvije bi ispale prije polufinala, mozda i sve tri ako Senegal da gasa.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    iskreno, meni nije jasno kako je australija prošla dalje.
    na papiru...po meni možda i najslabija ekipa turnira.
    dosta drugoligaških igrača, dosta igrača iz australske lige, par iz japanskih klubova, nekoliko igrača po škotskim klubovima i to je to.

dva najjača kluba u kojima im igraju reprezentativci su hellas verona i cadiz. :gasp:

danska je ogromno razočaranje, došli su kao nekakvi pritajeni favoriti, a odlaze sa jednim bodom i jednim zabijenim golom (ako se ne varam iz prekida). ispod svake razine, pomalo i sramotno!
  • Infinity
    16.6k
    Ja sam od njih isto ocekivao jako malo. Jedva su se dovukli do prvenstva.

Bili su u grupi treci iza Arabije i Japana kojima su uzeli ukupno bod u cetiri utakmice. Onda su u AFC doigravanju u zadnjim minutama s 2-1 izbacili Emirate, pa i zavrsnom kolu tek na penale Peru.

Gledajuci sve to ocekivao sam da mogu uzeti bod Tunisu, a nakon 4-1 protiv Francuske mislio sam da ce zavrsiti bez boda, jer su ovi odigrali dobru utakmicu s Danskom koja je vazila za ekipu koja mora ici dalje.

Na kraju to Australija rutinski odradi i ide dalje sa sest bodova. Ipak, ocekujem da ce tu stati. Tko god veceras izbori prvu poziciju za mene je favorit protiv njih. Arabija je u grupi s kojom se krizaju igracki najtanja, a osvojila je osam bodova vise od njih u istoj grupi kvalifikacija.
  • Zagi
    8.5k
    Galvanizacija.
  • Tradicija bunta
    6.6k
    I koja je razlika ovog penala i onog koji je sudjen u Koprivnici protiv Hajduka?
  • Jaro
    7.7k
    Ni jedan ni drugi nisu penali...
  • Nino Bule
    14.5k

Bas si to i ja razmisljam, ovo je jako nenogometan penal, mene da se pita bas nikad ovakvo nesto ne bi sudio, ali po slovu zakona ovo je cist penal
  • NitkoBitan
    19.1k
    ali po slovu zakona ovo je cist penalNino Bule

Bio bi cist penal da ga je trknuo prije nego je ovaj udario loptu glavom, to se i gledalo je li prije ili poslije. Ovaj zalizani Nizozemac dobro zna da nije penal i zna da bez obzira na to ce sudit i dalje s obzirom na svoj "sudacki kapital"
  • deda
    34.1k
    Jebiga, treba pisat FIFI i UEFI da promjene pravila. :smile:
  • Tradicija bunta
    6.6k
    Da li je ovo penal po propisima ja ne znam, ali evo sto kaze HRT-ov strucnjak za prakticki identican penal u Koprivnici:

"Ovo nije nogometni kazneni udarac! Napadač nije niti imao mogućnost igranja lopte jer ona je išla u gol-aut. Ako je situacija takva, onda se ne sudi kazneni udarac. Ono nije bio penal. VAR je apsolutno morao regirati."

E sada, ovaj sudac nije nikakav levat. Covjek sudi ozbiljne utakmice, recimo sudio je polufinale proslog Eura, bio VAR sudac u finalu proslog SP-a itd...
  • deda
    34.1k
    Vidjet ćemo što kaže gosn Strahonja
  • Nino Bule
    14.5k
    to se i gledalo je li prije ili poslije.NitkoBitan

Ne postoji takvo sto u pravilima, isao je vidjet kontakt i sudio penal. Ja sam za da se ne da penal u slucajevima di se ne moze vise igrat loptom i u produzetku te netko pokupi (ne grubo/nesportski, niti za ozljedu kao sto je ovo bilo uglavnom bezopasno), ali to je u domeni "slobodnog sudackog uvjerenja" i procjene.
  • Jaro
    7.7k
    Ovi poljaci fakat cuvaju prolaz na temelju fair playa?
  • Infinity
    16.6k
    Nije da su pokazali neki kvalitet kojim mogu nauditi Argentini. I ovo im je na srecu, jer Mexico s jos jednim golom ide dalje. I nadam se da ce uspjeti, Poljska mi ni po cemu nije zasluzila drugi krug.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.