• Oluja
    4.5k
    svaka cast za ovog lika, tko god se slagao ili ne s njegovim aktivizmom lik je bar pokazao muda i napravio sto je htio bez obzira na posljedice. Negovu borbu nije ugasio zuti karton. I da se razumijemo, niti na kraj pameti mi nije da bih ja podrzao LGBT pizdarije.
  • og1986
    2.9k

I šta je on ovim činom točno napravio ??? Poboljšao svijet ?.
  • Oluja
    4.5k
    nije poboljsao svijet isto kao sto ga ne bi poboljsali niti drugi aktivisti na takav nacin ali lik je odlucio da ce to napraviti i napravio je bez obzira na posljedice dok su oni kojima su bila puna usta borbe za svoja uvjerenja pokleknuli pod jebenim zutim kartonom i time pokazali za kako nebitna prava se bore a jos vise da su jebeni licemjeri koji samo pokusavaju uhvatiti zrno popularnosti na onome sto je trenutno u modi.
  • Mlađi referent
    12.3k
    j3lfpui57p0uctpk.jpeg

Dilema riješena :lol:
  • Efes Pilsen
    8.6k
    doslovno je isto on postigao, dijelic pozornosti koji ce poslije monetizirat, a promijenit nece nista.
  • Oluja
    4.5k
    istina, ali mozemo na to sve gledati i ovako- sto se tocno postize porukama na tribini koje se razvijaju za podrsku nokome ili necemu? Osim podrske rijetko sto, te poruke bas ne mijenjaju svijet ali puno znace onome kome su upucene. Tako je i ovaj lik nekome dao podrsku i za to ce gotovo sigurno snositi posljedice, a oni kojima su bila puna usta raznih podrski za druge, bilo za lgbt nakaze, stradale radnike na gradilistima stadiona itd.su se povukli ko pizde zbog prijetnje zutim kartonom. Iz tog razloga liku svaka cast, jer jedno je ovo napraviti u Kataru a drugo da je ovako uletio u Danskoj ili Njemackoj.
  • Mlađi referent
    12.3k
    za to ce gotovo sigurno snositi posljediceOluja

To je Mario Ferri, već je pušten na slobodu bez ikakvih posljedica i nije mu prvi put da prekida utakmice
  • og1986
    2.9k
    Ovo je najbolji način da ne dobiješ posljedice. Kaj misliš da će ga ubiti zbog ovoga ili maltretirati ? Dok traje svjetsko kod njih?

Takozvana korisna budala. Jedan od onih aktivista koji misle da ako ukažu na "problem" da je to aktivizam. Oni ukažu na problem i čekaju nekoga drugoga da to riješi... Bravo...

Neka bude hrabar i postane istraživački novinar koji iz prve ruke otkriva sve te stvari. Aha nitko od tih radikalnih aktivista to nije ? Možda zato jer će tada snositi posljedice i staviti zapravo svoj život u opasnost. A ne ovako.

A majica je vrh. Lijepo sve napravljeno "tHe MeSsAgE" je prenesen, nek se potapša kako je osoba velike vrline.
  • Mrvica
    4k
    Da, toliko poruka i ostalih čuda po njemu da trebaš uzet bolovanje dok pročitaš za šta se taj zalaže. Meni su ovakve stvari debilne, počevši od onih šta se vežu vezicama za golove, pa do ovih likova, plus jazavaca šta ulaze u muzeje automobila i uništavaju auta koja su starija od njih i vrijede više od njihove budućnosti. Svatko ima svoje mišljenje, al meni je ovo teški debilizam. Svi prenose neke poruke a nitko ne mrda k**cem, svaka čast.
  • Jaro
    7.7k
    ja bih sve to mlatio za početak....
  • Nolifer
    8.6k
    ima li tko stream za englesku - wales? hvala
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.