• NB86
    15.5k
    Brunci nosi ove lgbt kanađane na leđima, bravo svoj trojici
  • Oluja
    4.9k
    Orsa gospodin
  • Ludovic IX
    7.7k
    Bruno je po meni i bez gola pokazao više neg livaja
  • Efes Pilsen
    9.6k
    nije, imao je los start i 3-4 izgubljene lopte. Poslije se pribrao..

Cestitke deckima, jako bitno i zbog gol razlike. Mene i dalje smeta ovo s Orsicem, pa Perisic otkako je legao na teren je odigrao jos 10 minuta.
  • miro
    5.3k
    Ali 120km smo pretrčali....RESPECT !!!
  • Infinity
    17.2k
    Ovo danas je podsjetilo na SP prije cetiri godine. Odlicna igra Hrvatske i protivnik koji je s malo srece samo na pocetku meca vidio neku sansu za bodove. Brzo se Hrvatska sabrala i pokazala da ce utakmica ici u jednom smjeru. Steta poluvremena, a i sad kraja, taman su se bili raspali, ali su i ovako dovoljno razbijeni.
  • Ludovic IX
    7.7k

Livaja gol i 5 izgubljenih lopti. Petko osim te prve dve minute, svjetski
  • Mlađi referent
    12.4k
    Jeličić idiot standardno
  • Nolifer
    9.2k

Nije uzeo terapiju pa kenja opet
  • NB86
    15.5k
    Mislim da su kanađani pretjerali s pritiskom na početku i jednostavno izdahnuli nakon prvih 30 min, i odma se naslo vise prostora za razvit nasu igru, kova genijalan, ne voli sam uci u dribling ali kad ima ovako agresivne protivnike koji ga napadaju on tu osvaja prostor driblingom zatvorenih ociju, nevjerovatno otporan igrac na pressing. Krama kad mu kontekst igre malo vise pase ocito nas najbolji gol igrac, svaka mu cast na 3 gola danas
  • seljak86
    2.7k
    kaj je reko, nisam slušo
  • NB86
    15.5k
    Dosta o livaji, oba su dobro odigrali, petku je trebalo malo da uđe u utakmicu i onda je svaka lopta bila njegova, livaja je isto pogrijesio na pocetku par puta i onda odigrao vrlo dobro samo je ispuhao jer nije spreman za 90 min ovakvog nogometa.
  • Eduardo
    22.2k
    BRAVO!

Odlična igra uz lošu Belgiju i podatak da smo u 10 odigranih tekmi na SP-u protiv europskih momčadi poraženi samo dva puta i to oba puta od Francuske daje nadu za prolazak skupine.

Kovačić :clap: Gvardiol :clap:
  • miro
    5.3k
    Kova nas je nosio danas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.