• Navijač Dinama
    8.5k
    Ova belgija je realno nista pretjerano... bunker pa na kontru i onda-loptu De Bruyneu od kojeg bas bas ovise, ako on ne napravi nistaa nece nitko. Prvo ih Kanada odučila od nogometa sad i Maroko.

Kad ti kontre vodi mrtvac Meunier onda znas koliko je sati.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Pobjeda protiv Kanade nas vodi dalje jer kod ove Belgije ne vidim nista posebno.
  • Logistika
    1.3k
    koliko su tvrdi iza,ovako nešto nisam vidio od one legendarne Grčke kad su euro uzeli. Ovi bi nas uz Vahu dobili jbt....u 180min bez prave prilike pred njihovim golom...isti ona Grčka
  • Logistika
    1.3k
    Svaki bod su zaslužili,jbt možda smo dobro i prošli kako smo odigrali ahahhahaha
  • Infinity
    16.6k
    Belgija jest losa, al takav stav bi mogao kostati. Zato je mozda bolje da danas bude nerijeseno i da se ide na pobjedu u zadnjem kolu, jer ta pobjeda sigurno vodi dalje. Danas tri boda i 'lako cemo' ne vodi nigdje.
  • Logistika
    1.3k
    bar ne moram dalje razmisljat jbt sunce sx9wk3tcs82ofihv.jpg
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    @Infinity

Nikakav stav "lako cemo", samo kazem da ne vidim nista posebno kod njih sto nas treba brinuti. A danas nista osim pobjede ne dolazi u obzir jer zadnje kolo svakako moramo igrati na pobjedu a ne igrati na nekakav remi.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    maroko apsolutno zasluženo...rutinski ih dobili.
    iskreno, nikad nisam vidio ozbilijniju afričku momčad...taktički savršeni, sposobni igrati sve, od mirnog nogometa, presinga, jurnjave, ako se treba potuć - potući će se, na sve imaju odgovor. kako su belgijanci dans izgledali, naši su bili premija.

mislim, ljudima u par dana hrvatska i belgije, dvije elitne europske reprezentacije nisu zabile gol.
    vlašićeva šansa je najopasnije što im se dogodilo. to je jako, jako ozbiljna momčad i mislim da će oni sigurno ići dalje iz ove skupine.
  • SAS1987
    15k
    bar ne moram dalje razmišljat jbt sunceLogistika

Popij pivo te oni lijek koji imaš u čaši pa ćeš biti ok :lol:
  • Logistika
    1.3k
    Sve moguće terapije sam aktivirao ahhahahaha
  • Nolifer
    8.6k
    Danas kladu preskačem, upravo radi Maroka, imao sam osjećaj da bi ih mogli dobit. Jer nisu bili ništa posebno ti Belgijanci. Jer igrao bi kao na njih, ali nebi računao na hrabri Maroko. I sad kad gledaš naš rezultat sa njima je solidan. Danas razbit Kanadu i streljat onog traktoristu, te Belgiju laganini onda poslat kući.
  • Logistika
    1.3k
    sad vise nisam siguran ni koliko je ta Kanada nezgodna kad su ovi loši jbt
  • Nolifer
    8.6k

Ma baš zato ih trebamo spustit na zemlju danas, pa nek se igraju curlinga doma u drugom krugu
  • Jaro
    7.7k
    jel to slave Marokanci ili zaluju Belgijanci?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.