• Efes Pilsen
    14.1k
    ja mislim da ce opet set nasih igraca dolje + Toplak vjerojatno. Za Europu je prekasno, ali za ostanak ne bi trebalo bit problema. Mali Frigan i Hodza nek zabiju jos nesto + Selahi i naci ce se sica za izgurat sezonu, samo pitanje jel dosta za hvatanje europskih pozicija iduce sezone. Osijek i Hajduk su sad osjetno ispred..
  • reziser
    8k
    Strahonja je većinom usran kad je u pitanju magarad... On i izgleda kao da se boji svoje sjene
  • SAS1987
    19.2k
    Sad ih se boje a kad malo popusti pritisak će ih mrziti do kraja života.
  • reziser
    8k
    Zbilja se nadam da ce ovaj intervju s brunom marićež izaći na netu da svi čuju.
    Sve pohvale za ono kaj je izrekao
  • deda
    42.1k
    Nažalost HNL postaje talac tovara. Psihoza straha je evidentna. :shade:
  • reziser
    8k
    na žalost je tako.
    Otvoreno je rekao da je trebao biti prekid utakmice... Ali... Mup.. Sigurnost...
  • Mlađi referent
    14.9k
    Kaj se to dogadja u Rijeci? Armada akcija igrače? :lol:
  • NitkoBitan
    33.7k
    Kaj se to dogadja u Rijeci? Armada akcija igrače? :lol:Mlađi referent

Izvor?
  • Mlađi referent
    14.9k

Na telegramu “GruppaOF” objavljen video di su im navodno zasuli aute bakljama.. malo čudno sve skupa izgleda
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Bogami grdo, sreca pa slijedi duga stanka.
  • miro
    8.1k
    Bit ću jako razočaran ako do početka SP ne dobijemo odozdo "Dabogda sve izgubili"
  • Ali
    2.7k
    I meni su Viki i Strahinja djelovali grozno. Maric je jedini reagirao kako treba. U ovakvoj situaciji treba izbjegavati daljne potpirivanje vatre. A ja sam vecera u stadionu stekao dojam da je "cakula tri hajdukovca u birtiji" a ne ozbiljna nacionalna emisija. Posebno me Viki razljutio sa komentarom sa tovarskih portala za penal "kaj je trebao kao ptica ostat u zraku?" .
    Daj stari ne brabonjaj i Strahinjcica isto, napadac nije mogao do lopte, kak to vidis jeli? I kao on je usao Simicu u putanju?
    Cinjecina da mu je doskocio na zglob i ovaj nije mogao dalje, dakle penal. I ovo nikad vidjeno??? Pa koliko penala je bilo da napadacu lopta bijezi u golaut i stoper iza njega siri ruke ali nespretno ga dodirne po petama i ovaj pada... to kaj nije mogao do lopte i kaj ga nisi htio, ebiga kaj cu ti ja... penal.

Pa sam nasao na netu jedan stari razgovor Vikia za novine:
    "Kad pričamo o reprezentaciji, što mislite o njenom mogućem povratku u Split, na Poljud?

- Jedva čekam! Split je najsportskiji grad na svijetu. Nitko na svijetu ne voli jedan nogometni klub kao ljudi u Splitu. Taj problem se mora riješiti. Dolje imam puno prijatelja. Dugi su bili razgovori na tu temu. Puno toga sam shvatio, nadam se da su i oni. Jel' sad mogu na more? – poluozbiljno je Viki Ivanović završio naš razgovor."
    Eto toliko o neutralnim voditeljima.

I zato bravo Bruno Maric, nemozes jedno kolo kad ti ide u korist sutit i pripisati to pogresci, a slijedeci vikend je tendencija, pljacka i namjera...
  • BBB Sibenik
    6.2k
    Vise komentara sam ode procita u stilu “HNL je talac tovara”. Možda je i dobro došla ova stanka radi SP. Malo da se ne slusa o njima jer su dosadni vise Bogu i narodu. Bitno da smo mi svoje odradili postali jesenski prvaci i svaki njihov kiks kaznili. Nakon ove frustracije komunjarskog kluba, sad sljedi za njih još jedna. To je naravno repka! Ala gušta…DZG iznad svih!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet