• Odglavedopetedindijete
    97
    Marcio, evo bas sam gledao sada brojke Brekala, u wolfsbrugu je sezonu prije imao 7 golova i 4 asistencije u 29 utakmica od moguće 34, sa 63 minute prosječno na terenu i završili su 4. Sezonu prije su bili 6 i isto je bio standardan. Wolfsburg je top 5-6 klubova u Njemačkoj i godinama je on tamo vise manje standardan bio do sada tako da po meni krivo tvrdiš kad kažeš za Wolfsburg da je buranija od kluba. Nije onaj tip najjačih klubova, ali je odmah po meni to jedan od onih klubova iz drugog ešalona. Ali sve u svemu zanimljiva tema moram priznat i mislim da bi dolaskom Brekala još vise pokazali da smo space shuttle za sve na području Balkana
  • marcio amoroso
    43.1k
    Wolfsburg je top 5-6 klubova u Njemačkoj i godinama je on tamo vise manje standardan bio do sada tako da po meni krivo tvrdiš kad kažeš za Wolfsburg da je buranija od kluba.Odglavedopetedindijete

U zadnjih 5 godina su 12, 4, 7, 6 i 16.Daleko je to od top 5 frende moj. To je u prosjeku deveti klub Bundeslige.
  • Odglavedopetedindijete
    97
    Marcio, ma dobro ja sam se referirao na taj dio kad si rekao da nije za top 7/8 klubova a 2 sezone je plasirao se s njima u Europu i jednom u ligu prvaka od 4 koje je igrao tamo. A u svemu sto si rekao za Petka, Livija, Orsu i to definitivno sve stoji i po meni od njihovog života ne može ljepše i bolje, žive u svojoj državi sa svojim ljudima, uzeli su i tu lijepe novce. Samo sto mislim da su i oni htjeli dosad otići bar 5-6 puta jer svaki prijelazni rok se priča da žele ići i da će ići ako dođe prava ponuda
  • marcio amoroso
    43.1k
    Samo sto mislim da su i oni htjeli dosad otići bar 5-6 puta jer svaki prijelazni rok se priča da žele ići i da će ići ako dođe prava ponudaOdglavedopetedindijete

Velika je razlika htjeti ići i prisiliti klub da te proda. Oni to nisu napravili niti jednom i to je još jedan razlog zašto ih ljudi cijene.
  • BBB Sibenik
    6k
    Da bi doveli igrače ka Brekala nazad u ovim godinama, da se vrati u HNL za manje love. Moramo mu napravit priču sa emocijama i europskom iskoraku još većem za Dinamo. Nešto šta tovari rade doli ovim svojima samo bez pokrića, a mi ga itekako imamo. Nadam se da me kuzite šta želim reci. Moramo igračima nudit neku priču ne samo cifre na papirima. Jer očito danas nije samo da gledaju isključivo ugovor, bar ne svi.

Uz Brekala bi nam dobro došao i Pongračić, vjerujem da ga se može dobiti za 3 milijuna jer ga se žele riješiti zbog izjava. Inače Dinamovac:Krizy

Ja ga isto želim vidit kod nas, zagovara sam ga u prošlom prijelaznom roku, slažem se!
  • Maki17
    256
    Treba dovoditi takve igrače (Brekalo, Pongračić) provjerene, reprezentativce ili koji su bar blizu. Mislim da ispod 3 milje više ni nema igrača koji bi bili pojačanja, jedino neki mladi iz HNL a. Bolje jedan takav tipa Šutalo nego 3 Jurića, Štefulja i takvih
  • blue heart 72
    2.3k
    Pošto se, najvjerojatnije uskoro rastajemo od KTC-a i Dilavera, a moguće i J. Šutala, ima jedan zanimljiv mladi stoper u FC Zürichu. Radi se o Bećiru Omeragiću, mali je stvarno odličan. Trenutno je "na ledu" jer ne želi produžiti ugovor. Službeno je kao nespreman nakon operacije meniskusa, dok je stvarni razlog ugovor. Dečko bi sigurno bio pojačanje sa time da bi ga za dvije do tri godine najvjerojatnije više nego dobro vratili uloženo
  • Maki17
    256
    Po 24 sata Marin bi mogao u Šahtar kod Jovićevića
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Ajme majko na sta je taj Shakhtar pao.. nesto love + 20% ili nula love + 50% i nosi :rofl:
  • Oluja
    5.4k
    Ajme majko na sta je taj Shakhtar paoEfes Pilsen

Pao je na to da usprkos neigranju u svom gradu vec 8 godina iz ratom poharane države i dalje igra bitnu ulogu u europskom nogometu. Cudili smo se i dovođenju Jovičevića.
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Je, ne zivim pod kamenom, ali rezerve Dinama.. bolje da forsiraju ukrajinsku djecu nego ovo.. no dobro, bolje za nas
  • NB86
    16.9k

Pa veza je jovicevic, zna marina i zna sta moze dobit od njega ako ga se stavi u pravi kontekst. Para za bolje nemaju niti bi bolji htjeli sad tamo, s ovim sta imaju rade nevjerovatan posao.
  • superhik
    12k
    Here we go again

th7wb7ga7xkkx0l1.jpg
  • marcio amoroso
    43.1k

Basa malo osvrtnik. Nema igrača na svijetu kojemu cijena skače kako mu se bliži kraj ugovora.
  • Krizy
    58.8k
    Naučit će, polako. Tek godinu promašuje :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.