• Navijač Dinama
    8.5k
    reese jamesJaro

I nije toliki gubitak. Trippier i Trent mogu igrat a za Trenta sam siguran da bi igrao u prvoj na bočnome i da je ovaj zdrav. Trippier je u brutalnoj formi u Newcastleu i po potrebi može oba beka igrat. Više engleze brine nedostatak Walkera kao trećeg stopera jer nema brzca nazad koji uz Stonesa pokriva greske onog klauna, a itu i tamo Chilwella koji bi potencijalno bio prvi lijevi bočni, jer Shaw je u užasnoj formi, Mitchell je mlad dosta da ga se na SP gurne u vatru, a Creswell mi ne bi igro u županijskom klubu, tako da najvj. Trent RB i Trippier LB.
  • Mlađi referent
    12.3k

Trent nije bio ni u zapisniku zadnju. Reece ga je potpuno zasjenio i sigurno bi igrao, tu je javnost u Engleskoj zapravo složna.

Pitanje je hoće li Trent igrat i ovako
  • Jaro
    7.7k
    Trent nije u kadru zadnjih par akcija... Defenzivno je truba, a u zadnje 2 sezone James je u PL imao i bolji G+A (za jedan doduse ali..).
    Trent je kod Southgatea cetvrta opcija tamo valjda...
  • Krizy
    46.5k
    Bila bi vijest da nije ozlijeđen
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Unistile ga ozljede, gledam sad malo nastupe na velikim natjecanjima, ima samo 2018. i jedan Euro di nisu napravili nista..
  • Navijač Dinama
    8.5k
    6m8yphtjvze9kyep.jpg
    Grealosh baletan. Ne povedes Tomoria koji ti je najbolji stoper što imaš trenutno, ali povedes klauna Manchesterovog koji ti ima sigurno mjesto u prvih 11. Henderson na ime kluba uvijek. Phillips igro valjda dvije utakmice za city ove sezone. Walker i unatoč ozljedi pozvan.

Southgate baš iznenađuje
  • Navijač Dinama
    8.5k
    tsz1avzblg8o8a76.jpg
    Francuzi

z8hjofgif7j0n5t8.jpg
    Švabe
    i5ykh3yd158jy9gi.jpg
    Belgijanci
  • Krizy
    46.5k
    Olmo na popisu
    ulvifdtbaolcmvv0.jpeg
  • Mlađi referent
    12.3k
    Enrique kao trener - genijalac

Enrique kao izbornik - debil
  • Navijač Dinama
    8.5k
    da bome. Niti DeGee koji je dvi klase iznad pozvanih, niti Kepe koji ima odlicnu sezonu. U odbrani nema Grimalda iz Benfice, precjenjeni Garcia mu je u prvoj postavi 100% siguran kao sto su u napadu Sarabia, Torres i Morata. :meh:
  • Mlađi referent
    12.3k

Baš katastrofa, ovdje se može raspravljat o 10 imena doslovno i svaki prigovor ima smisla.

Golman - razumijem da ne favorizira golmane bez igre nogom, ali De Gea toliko bolje brani od ovih da jednostavno nema šanse da nije barem u top 3. Za Kepu ne znam je li spreman, ako je mogao ikako, morao je bit tu.

Obrana - Garcia ha-ha(?), Guillamon? U lošoj Valenciji igra nesigurno.

Veza - Busquets je prošlost, najveća želja navijača Barcelone je da je i on otišao odma s Piqueom. Zašto Soler ispred Ruiza? Gdje je Thiago? Po čemu je Gavi iako veliki talent trenutno na razini da bude ispred ovih? Nije odigrao ni blizu dovoljno.

Napad - bolna točka te repke, ali Fati sigurno nije zaslužio poziv kako god on veliki talent bio. Olmo se tek oporavio od ozljede, a pozvao ga je, tako da sigurno otpada neka teorija o recentnim nastupima zašto neki nisu pozvani.
  • Mlađi referent
    12.3k
    Zaboravio sam popljuvat Ferrana. Razumijem da mu troši kćerku, ali i sam Ferran je svjestan kak igra i da ne bi pogodio ocean s broda, a tu je redovno
  • Navijač Dinama
    8.5k
    bas fin skup istrošenih igrača koji su tu samo jer imaju poveznicu sa Barcelonom ili Katalonijom. Asensija je isto zvao radi čeg?? Valjda da ne bude Carvajal jedini iz Reala. Imam osjećaj Pique da nije otišo u mirovinu i njega bi pozvo. Ovako na prvu mogao je tu Ramos koji recimo kod nas lovren, ima kakav takav autoritet u svlačionici, bolj ije i dalje sigurno od Garcie, a i igra ove sezone u prvoj u Parizu i to reklo bi se vise nego pristojno.

Grimaldo je uvijek bek ispod radara i još igra u takvoj Benfici ove sezond, a sigurno kao mlađi od Gaye i Albe moze puno više pomoći.

Zaboravio sam popljuvat Ferrana. Razumijem da mu troši kćerku, ali i sam Ferran je svjestan kak igra i da ne bi pogodio ocean s broda, a tu je redovnoMlađi referent

Isto tako i francuzi recimo sa Dembeleom, on trenutno osim trka na poč.tekme i kojeg driblinga nema ništa više. A konkurirat će više i on za prvi sastav, i Coman sa dvije lijeve noge, istrošeni Griezmann prije nego recimo Nkuku koji zadnjih godinu i pol-dvije igra bolesno u Leipzeigu. A nazad će prije svih onih dobrih stopera i veznjaka svoje mjesto u orvih 11 imat zacementirano Kimpembe koji nije bolji od nijednog stopera Francuske i ona dva čupavca Rabiot /Genduzi koji nisu bolji niti od Tchouamenia a niti od Camavinge.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.