• db-izbjeglica
    15.9k
    Koliko vidim FIFA za svjetsko prvenstvo delegirala 3 glavne sutkinje. Nadam se da će biti bolje od one što je dinamu sudila protiv rapida i da je taj odabir baziran na stručnosti, a ne na modernom debilizmu.
  • Captain America
    18k
    Frapart zna posao, ove 2 za koje ne znaju ni u matičnim državama su tu jer treba manjine progurat
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Inače, mene zanima što ženu ponuka da se bavi suđenjem. Imam par poznanika koji sude, došli su do visoke razine, al da bi došli do tog stadija ... Dečki su sudili sve i svašta, počneš od mrtvih županijskih liga...

Pokušavam zamisliti... Treba se probudi u nedjelju ujutro, doručkuje i ide suditi utakmicu prigorje markuševec - kašina :rofl:
  • Infinity
    16.6k
    Vjerojatno neuspjeh u nogometu ili nesto slicno. Mozda zelja da bude dio muskog sporta.

Znam curu koja je igrala kosarku do juniora, vidjela da nema od toga nista i uhvatila se sudjenja. Prvo se dobro namucila na tim nekim prijemima i onda odustala za sezonu. Jedini razlog su povici s tribina. Nije se mogla nositi s tim. Koja god to istrpi, svaka joj cast, ali to ne znaci da je zasluzila suditi ako nije strucna.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    nadam se prolazu australije na svjetsko prvenstvo - iz jednostavnog razloga, ne volim te latino kepece. :lol:
  • Krizy
    46.5k
    "Sreća je bitan faktor. Možete dominirati cijelu utakmicu i ako nemate sreće, možete ispasti već u grupi. Isto tako, može biti i suprotno, da kroz penale dođete do same završnice, kao što su uradili Hrvati na prošlom Mundijalu", rekao je Jović.

Valjda je i sreća to što imamo medalja koliko oni nastupa na SP-u.
    Kakav klaun
  • Eduardo
    20.9k
    L'ÉQUIPE piše da Mane zbog ozljede propušta prvenstvo. Šteta... puno je dobrih igrača već ogpalo.
  • Jaro
    7.7k
    englezima def i reese james otpao...
  • SAS1987
    15k
    Doha, Khalifa International Stadium (40 000)Krizy

Jel to jedini stadion tamo koji je dobio ime po ženi?
  • Infinity
    16.6k
    Khalifa bin Hamad Al Thani je muzjak po kome stadion nosi naziv.
  • SAS1987
    15k
    ja sam mislio da po Mia Khalifa :rofl:
  • Tom Hanks
    3.2k
    Kom fali ta afrika, što manje to bolje
  • Infinity
    16.6k
    Jos bi te shvatio da se igra Europsko prvenstvo. Igra se Svjetsko i treba da ga igra citav svijet.
  • Infinity
    16.6k
    Barem nece morati grijanje ukljucivati. Energetska iskoristivost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.