• Krizy
    50.7k
    Ima statističara ali nema statistike za to da analiziramo :nerd:
  • M77
    472
    Danas samo sjever dolje zadovoljio sa brojkom... Sve ostalo banana.
  • Salva
    2.6k
    Cuj sve ostalo, pa ti pricas kao da imamo 4 tribine, a ne samo zapad uz sjever :lol:

Ali da, zapad podbacio skroz
  • LovroZG
    1.3k
    Na kaj točno ciljaš? UEFA je malo škrta na takvim podatcima pa ima jedino prosječnu kilometražu. To sam i sam planiro istražit pa ću objavit kad pogledam.
  • Jurki
    14.6k
    upravo to me zanimalo di smo kaj se tice pretrcanih kilometara u ligi. Pretpostavljam da podaci postoje. I bilo bi zanimljivo to vidjeti. Ova utakmica danas mi se cinila da nekog tankiranja nije bilo... a opet jbg to je samo dojam.
  • Ludovic IX
    7.7k
    rekao bih da je ova tekma bila zadnja prilika za neke (Mišić , Ivanušec pogotovo) da pokažu Daliću da su vrijedni poziva među 26.. možda su zato bili angažirani svih 90 min umjesto uobičajenih 45 u HNL-u
  • M77
    472
    Za sve koji još uvijek nisu naučili... Jebena pjesma, ima potencijala da se ustali na tribini.
    https://www.youtube.com/watch?v=8NUxrCA61dY
  • NB86
    15.5k

Od koje je pjesme melodija uzeta ?
  • mileni
    98

Novi fosili - djeca ljubavi
  • AC1593
    511
    Prokleta nedjelja- Parni Valjak. Malo ubrzano.
  • seljak86
    2.7k
    Stvarno jaka pjesma, treba ju uvježbavati svaku tekmu.
  • Salva
    2.6k
    Top pjesma, samo da se ne pjeva prebrzo. Idealna za “male” tekme.
  • Tom vg
    1.1k
    Meni nije nikako sjela. Pre ravna mi je.
  • Gelipter
    3.9k
    Pa postoji tema "Pjesme" u kategoriji Bad blue boys di se može komentirati nove pjesme. Ova i nije tolko nova koliko se ovdje ističe samo se ne pjeva na većim tekmama. Jučer je slabo ekipa pjevala pa možda i dojam pjesme nije bio pravi. Kao i kod svih pjesama ne treba brzati, treba slušati bubnjeve i pjevati sve dijelove pjesme. Ako se pjesme uzvikuju, a ne pjevaju onda pjevnije pjesme ne mogu zvučati dobro na tribini.
  • Klipan
    37

Jel nije zadnji stih 'naša ljubav će vječno trajati' a ne 'znaj da čuvaju ti leđa purgeri' ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.