• NB86
    16k
    Nadam se da ce igraci iz drugog plana, primarno baturina i drmic sutra to povuc i rjesit utakmicu u prvom poluvremenu
  • Benito
    1.1k
    stvarno se zapitaš od kog smo mi izgubili
  • Salva
    2.6k
    Opet tovari iz sumnjivog penala daju gol, opet raste euforija dolje. Sutra neće bit lako, igrači su umorni i u lošoj smo formi. Vrijeme je da se i mi malo probudimo i podržimo igrače, pogotovo nakon onog performansa u Londonu. Sutra očekujem 5800 gledatelja. Dinamovci, vidimo se !
  • Zagi
    9.3k
    Njegov jedini pamtljivi trenutak sezone.
  • maddaddam
    2.9k
    Njegov jedini pamtljivi trenutak sezone.Zagi

Imam osjecaj da ne znamo kud bi s njim i da je izgubio samopouzdanje od silnog lutanja.
    A moze biti itekako koristan.
  • Zagi
    9.3k
    Eh... Mislio sam da ga treba povući na srednjeg veznog i da će pokazat sve što zna. Jesmo i nije.
    Možda jednostavno treneri lutaju s njim jer je svugdje ispodprosječan za nivo koji nama treba.
  • Imamo Dinamo
    3.8k
    jer je svugdje ispodprosječan za nivo koji nama treba.Zagi

Da Ivanušec nije nivo koji nama treba???
    Forma je prolazna, klasa je vječna.
  • Zagi
    9.3k
    Ma koja klasa?
  • Imamo Dinamo
    3.8k

Ivanušec nikad nije igrao dobro za nas?
  • Zagi
    9.3k
    Daleko je par solidnih predstava od klase. Majer je klasa, Iva je koristan nogometaš.
  • M77
    472
    Otišlo cca. 225 ulaznica za sjever dolje dan prije tekme... Inače se prodaje po stotinjak +/- tako da bi brojka mogla biti sasvim korektna...
  • plavi72
    1.2k
    Čitam sn jutros,"razapinju",mrtvi kapital su nam igrači,Drmić odlazi...Hajduk stigao!?...ali,pritisak se pravi.
    Pobjeda za miran put prema Rujevici.
    Gavranovića nisam još prežalio,strijelac,dinamovac,a za mali novac otišao,zašto ga spominjem,treba nam golova kojih nema.
    6000+gledatelja danas!
  • Olmic
    4.1k
    Nadam se postavi

Livi Moha Šutalo Teo Bočkaj
    Ljubo Mišić Baturina
    Špika Petko Orša
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.