Poštovani,
pišem Vam iz Vinkovaca s nadom da mi možete pomoći. Naime, u potrazi sam za ulaznicom s prve utakmice HNL-a odigrane 28.2.1992. HAŠK je dobio Cibaliju 2:0, a dobio sam informaciju da su za tu utakmicu zbog zbrke i strke korištene ulaznice iz zadnje YU sezone(slika u prilogu, žuta boja). Naime, mene zanima ova siva ulaznica koju također šaljem u prilogu. Ima li šanse da je siva s iste utakmice kao i žuta? Ista cijena je prekrižena, izgled je identičan, samo tribina različita.
Hvala! Lp!
Uzmemo li cetiri boda, a Milan da uzme protiv Chelsea 2, 4 ili 6, mi i u slucaju poraza od Milana na Maksimiru u zadnjem kolu idemo i London s bodovnom prednoscu. I opcija da oni podijele bodove, tj. igraju 3 za 3, pa mi izgubimo od Milana, a Chelsea dobije u Salzburgu, mi u London idemo s jednakim brojem bodova kao i Chelsea, a imamo 1-0 iz prvog kola i remi u Londonu nas vodi dalje. — Infinity
Zašto razmišljati o situacijama drugih klubova kad mi sa 6 bodova protiv Salzburga rješavamo se tih briga uvelike. Uzdaj se use i u svoje kljuse. Možem i moramo. Jedini pouzdani način za proći dalje. — Majki2111
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.