Jesu li pričali tebi stariji, koji se sjećaju SP, da smo protiv Danaca igrali zato što smo bili prvi u skupini, razmontiravši Argentinu, a ne zato što smo imali sreće? — Robredo276
I jesu li ti rekli nakon toga da smo protiv Rusa igrali zato što su oni prethodno izbacili Španjolce? — Robredo276
Hehe, i mislio sam si da nisi shvatio da je Mali Zeus ironičan u vezi Petka.
Ma užas od turnira. Masnokosi bosanski tovar je imao lude sreće nakon što je repka razvaljivala sve u kvalama jebačkom igrom, došao i pokupio vrhnje.
Eto, dogovoreno. — Robredo276
Zašto ne kažeš da je ta Argentina bila u možda najlošijem momentumu ikada? Imali su remi s Islandom kojeg smo mi rješili s rezervama. Nigeriju su dobili golom pred sam kraj. Nama se otvorilo s njima tek s Rebićevim golom koji je došao nakon Caballerove greške. Bili su 2. u grupi s negativnom gol razlikom. — Captain America
Kad se pogleda turnir s estetske strane, nismo ga nikako odigrali. Na Svjetskom treba imati i sreće za rezultat, a Dalić i Hrvatska su imali jako puno. — Captain America
Sad je Liga Nacija natjecateljska, a protekle dvije je bila što ? Igra na SPu je bila takva da je i Dalić priznao kako smo u finalu odigrali najbolju utakmicu. — Fanboy
svi su zaboravili da je Čačić slozil tu repku, a ovaj ih samo poštimal. — Jurki
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.