• Mr Anderson
    15.6k
    Navodno ipak dolazi lijevi bek.
  • jp23
    3.6k
    Sad kad citam sve komentare vidim da klub radi naseg podneblja nema smisla da ide u smjeru demokratizacije i nekog pluralistickog sustava upravljanja.Ali

Upravo suprotno. Upravo ovo su pokazatelji jer imaš zdravu raspravu o tome što je bolje, a što nije.

I ovakvo kakvo je, će uvijek biti bolje od rješenja gdje se traži odgovor odbjeglih zločinaca iz Međugorja
  • Bosna86
    12.6k
    Brate, pusti Šutala, ako ne dovedu lijevog beka do 8h, očekujem da uletiš sa bombom na Maksimir i napraviš talačku situaciju sve dok nekog ne dovedu… Tajmer podesi na 00:00 :smile:
  • Carrasco
    6.8k
    Dolazi, ne dolazi, dolazi, ne dolazi, dolazi...b4y0r3xj77k3pda0.jpg
  • Infinity
    20.6k
    Navodno ipak dolazi lijevi bek.Mr Anderson

Navodno Marcelo :gasp:
  • Olmic
    5.5k

Sosa važe mi ili Inter
  • Crusades
    20.5k
    nema smisla da ide u smjeru demokratizacije i nekog pluralistickog sustava upravljanja.Ali

Dobro ti je napisao onaj forumaš kaj se ulogirao samo zbog reakcije na tvoje postove. Oči krvave ponekad.
  • Papastrumf
    20.5k

Nije Kurzawa? :sad:
  • marcio amoroso
    47.5k

Izgleda da će biti Kurcava.
  • Orc123
    14.1k

Tako radikalan nisam hehehe....a gle samo mi zao da je realno jedna jako dobra ekipa sklepana i da bas moramo imat rupu onda na jednom mjestu...a jbg...mozemo se mi zivcirati i tako nas nirko nista ne pita...ali to je jace od mene. Nemres si pomoc...samo dinamo
  • Ali
    2.7k
    Kurzawa danas done deal u Londonu , Fulham posudba bez otkupa
  • Papastrumf
    20.5k

Pa kako? Što mu to Fulham može ponuditi a da dinamo ne može??
  • Ali
    2.7k

:up:
    Mora da netko pored Temze cita Zonu , pa su bili brzi
  • Captain America
    20.4k
    Sad kad citam sve komentare vidim da klub radi naseg podneblja nema smisla da ide u smjeru demokratizacije i nekog pluralistickog sustava upravljanja.Ali

Kak možeš ovak nešto reći? Demokracija i je sukob mišljenja i da prevlada ono što hoće većina. Jebe se nama svima kolka je lova u pitanju ako to nećeš dalje uložit, a poučeni iskustvom očito neće.
  • bluelions
    450
    Za brojke transfera mi je to cool pratiti i analizirati.
    Ako se j. Sutalo prodaje za 10 15 ili 25... šta nam to vrijedi ako od ovih 25 se neće izdvojiti jedan dobar dio na ulazne transfere. Ili barem dio casha za budući stadion? Ok, trosilo se ove godine malo više negi inače na Sutala i Ljubicica, ide se na bolje.
    Sve je to impresivno, ali potrošnja tih novaca je za mene puno bitnija nego cijena prodaje.
    Ok, budžet kluba se mora gledati i sve. Ali nije da Dinamu treba 25 miliona godišnje od prodaje da bi preživio... znamo da je jedan dio love ode u džep i onda nema dobiti da se nebi "plaćao porez"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.