• og1986
    2.9k
    Prošle godine u ligi je Milan mljeo sve pred sobom. Stroj bio. Konzistentni sa odličnom taktičkim zamislima i jako disciplinirani.

Ovo ljeto im otišlo nekoliko igrača i nisu doveli nikog tko radi razliku. Što me malo iznenadilo pošto im treba iskorak, a i financije im nisu sada problem. Plus još imaju nekoliko ozljeda.

Odbili su 100milijuna od Chelseaja za Leao-a. Opet čudne odluke rade.

Uopće nisu impresivni i mislim ako Dinamo ima svoj dan na Maksimiru može očekivati x ili možda čak i pobjedu.
    Naravno ko i svaki Talijani su skloni kiksanju.
  • Nino Bule
    14.5k
    Ono najbitnije je da oni ne moraju imati los dan da bi mi imali sanse, nisu avion za nas mi ako odigramo na vrhu svojih mogucnosti mozemo ih dobit, dok za mnoge druge klubove iz pot 1 ti se mora poklopit njihov grozan dan i tvoja perfektna utakmica
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Da se igrat s njima, al ja imam osjecaj da ce se bas za nas oporavit Ibrahimovic i da ce taj neki ekstra potez odlucit. De Ketlear jos ne dobija zapazenu minutazu, a ono sto sam ja gledao od njega u Bruggeu je odlicno, nesto tipa Majer kod nas.
    S njima se da igrat jer ne igraju prebrz nogomet kao Atalanta, nema tu fizicke nadmoci, ali im individualne kvalitete ne manjka.
    Chelsea jako brza krila, ali nema pravog strijelca. Fizicki su na visoj razini. Tu se najvise moramo nadat da ce Sterling i Havertz imat losiji dan. Problem je sto sjeva i s bekova.
    Salzburg nisam gledao dugo, ali oni su poslozeni korporacijski. Igraci su motoricki i tehnicki mocni, tako su selektirani 1/1. Nema neke promjene u stilu nogometa i tu ce bit bitno pronaci nacin kako izbjec da se igra na njihov mlin. Sesko je next big thing, ali statistika ne impresionira, nije me impresionirao ni u dresu reprezentacije. Da imamo lijevog beka i zdravu stopersku liniju ocekivao bih vise, ali ovako sta Bog da i sreca junacka :grin:
  • Infinity
    16.6k
    al ja imam osjecaj da ce se bas za nas oporavit IbrahimovicEfes Pilsen

S obzirom da se njegov povratak ocekuje tek naredne godine, ja mislim da ce on sigurno propustiti barem jednu utakmicu, a gotovo sigurno i obje.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    vidio ga na listi ozljedenih sad za Sassuolo i nisam uopce povezao s onim igranjem na kraju sezone kad je bio ozljeden.
    Dobro za nas, on se fizicki bas istice, a nama Sutalo, Lauritsen i KTC upitni..
  • Infinity
    16.6k
    Ma i ja sam tek sad provjerio i vidim da se povratak ocekuje 15.01.2023. Imao je operaciju koljena, to je teska ozljeda. Jos tome dodaj da ima 40 godina i da to isto utjece na oporavak.

Nama je svaki izostanak protivnickih igraca plus. Steta sto u desetom mjesecu nema nekakav Africki kup nacija :rofl:
  • Keyser Soze
    10.6k
    Southampton vodi 2:1 protiv Chelsea koji nije ništa pokazao
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Bogami, Chelski ranjiv. Fali tu jos James, ali spice prave nema. Sterling ga na silu ugurao.
  • nemapredaje
    3.7k
    Vezni red im ne postoji
  • Crusades1986
    13.4k
    Kovačić im se vratio nakon ozljede u sastav.

Ako imamo kakve šanse protiv njih, to će bit sad u prvom kolu tak da dobro da su odmah na početku. Dobro pripremit utakmicu, nadat se njihovom slabijem danu i probat uzet bod da se lupamo nogama u guzicu od veselja.
  • nemapredaje
    3.7k
    Sassuolo-Milan 0:0

Maignan obranio penal
  • Infinity
    16.6k
    Igraju za k* svo vrijeme. Leeds ih je razbio, Leicester nadigrao, protiv Tottenhama su eto nesto pokazali. Sad gube od bezvezne ekipe, a u narednom periodu ih cekaju dva londonska okrsaja i mi u medjuvremenu. Ako protiv nas odigraju najbolju utakmicu do sad, bit cu iznenadjen i uvredjen.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Dobar ovaj stoper kod Southamptona. Bella-Kotchap se valjda zove. Bolje da je United njega uzeo nego onog specijalca iz Ajaxa. Iskreno nisam nikada vidio stopera koji je niži od korner zastavice.
  • Zagi
    8.5k
    Nemoj mi na Martineza. Je pocket size ali je zvijerka.
    Al da , ovaj Bela-Ketchup je odličan.
  • Fanboy
    2.8k

Cannavarro je čak dobio ne tako davno( 2006) Zlatnu Loptu, bio je 176 cm. Svakako jedan od boljih stopera zlatne generacije talijanskih stopera.
    Ayala ide uz bok Talijanu gore...Isto je bio nekih 176 cm..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.